Orbitrek |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |
kokolo
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2008 at 11:29 |
Ima li netko od vas ovu spravu i da li ste zadovoljni s njom?
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je najbolja crobna sprava koju su ikad izmislili ako mene pitas.
|
|
Tikva
Viden/a u gymu Joined: 21 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se bas spremam ovih dana kupiti Orbitrek pa ako moze par savjeta (na sto trebam obratiti pozornost)
Procitala sam da oni koji su na lanac nisu dobri, da su kvalitetniji na magnet! Konkretno, mislila sam uzeti jedan od ova dva pa me zanima vase misljenje! |
|
|
|
Tikva
Post Options
Thanks(0)
|
Anyone?!
|
|
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedino kaj sam cula je da su magnetni bolji, a cini mi se da ovaj drugi nije magnetni. Ali nisam nikad kupovala orbi, tak da ti ne znam preporuciti.
|
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej hej,
kupila sam orbitrek davnih dana i moja preporuka je da se to ne kupuje... zasto? mislim da trebas imati jaku volju da budes ustrajan u tome i stvarno tu spravu iskoristis u suprotnom ti sluzi kao vjesalica ili skuplja prasinu isto tako ne moze se usporediti kvaliteta orbitreka koja je u teretani i ona koju kupis u nekom centru na finom orbitreku ti je uzitak raditi a na ovom za kucne potrebe, nije ugodno, i usput sve susjede probudis orbitrek je super, samo dobro razmisli hoces li to stvarno iskoristiti |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Frend je kupio orbitkrek i u mjesec dana se prepolovio!!!!! I pricamo mi tako, da bih ja otkrila da on vjezba tek mjesec dana i to 20 min 2, 3 puta tjedno (uz dnevnik )!!!!!!!!! Hm, meni je to zvucalo premalo, ali - ocito kod njega to pali!!!! Ja sam upravo u fazi nagovaranje mame da si ga uzme, a kad ga se onda nauziva da ga da meni!!!! Jeeeee!!!! Znate, proljece je jaaako blizu i sve me vec zove na trcanje , a koljeno i nije bas spremno tako da ne znam sta cu..... hm.... eeeee, da mi je orbitrek.... |
|
Tikva
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovorima, ipak vas ima
orbi sigurno nece biti vjesalica jer moram vjezbati zbog odredenih zdravstvenih problema tako da je motivacija velika A za skripanje - cula sam da magnetni ne skripi nego onaj na lanac ili skripe oba?! Najgore od svega je sto su misljenja ljudi skroz podijenjena - jedni kazu super drugi kazu nis ne valja (cak za iste modele orbitreka!) Mislim da cu uzeti ovaj magnetni pa sto bude bude |
|
|
|
pasha
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jasam savoj platila 2š5 eura i ne znam da li je magnetni ili ne. Marka je -naf- i ne svidja mi se previse. Koristim ga svakonevno , ali uz ostale sprave, tako da o rezultatima ne mogu govoriti.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Magnetni ne bi smio skripiti, kod lancanog je to moguce. Slicno je kod sobnih bicikala (to sam imala pa znam, bio je lancani i bio je los, skripio, tulio, koma). |
|
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
e TIKVA ,DI TO IMA ZA NARUcITI,OVAJ ZA 700 KN MI SE SVIdjA PA BI I JA NARUcILA.....AJ JAVI
|
|
Tikva
Post Options
Thanks(0)
|
e sanjalica, to ti je prospekt od mercatonea! al odustala sam od tih i nasla neki malo bolji u metrou za nekih 90kn skuplje pa ti dode na isto jer ovi u mercatoneu traze da odneses orbi u neki servis da ti ga sloze jer jedino ako ga oni sloze dobijes garanciju od godinu dana. A sastavljanje kosta oko 80 kn!
|
|
|
|
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nasla sam jednog,zenska ga prodaje,prakticki nekoristen pa budem tog uzela....al hvala
|
|
Tikva
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja napokon nabavila orbitrek i pocela s vjezbanjem pso š0 min od lakseg opterecenja prema vecem.
Primjetila sam da me ful bole leda...jel to normalno? Inace imam problema s drzanjem |
|
|
|
sanjalica
Post Options
Thanks(0)
|
i ja sam nabavila orbitrek,dobar je sve ok,magnetno je al skripi,onak koda ga podmazati treba i jesam ali nista!!!ja ima malo psroblema s ledjima,al mene nista ne boli!!!drzis se ravno??mislim kod vjezbanja??
a i sve to mozes ispraviti ledjnim plivanjem-pravilnim |
|
Tikva
Post Options
Thanks(0)
|
pa drzim se ravno, valjda me zato i boli
Ma isla sam u vinogradsku na vjezbe za leda i na neku stolicu koja te preokrene naopacke pa kao rasteze kraljeznicu i diskove vraca na mjesto al to je bilo prije barem 3 godine. Trebala sam doma nastavit vjezbati ali nisam ..a plivanje ful volim samo mi se gade bazeni da barem kod nas ima onaj sistem kao vani da ako se popiskis oko tebe voda pocrveni Inace orbi je isto magnetski i ne skripi nista! stvarno je dobar |
|
|
|
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |