Kako izgubiti težinu |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
polina
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2013 at 09:44 |
Pozdrav. Želim riješiti problem pretilosti. Pokušao sam dijete, ali uzalud. Moj prijatelj je cuo za gubitak težine Lipovon proizvodu. Zna li netko nešto o ovom proizvodu?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Polin dobrodošao :)
Evo ovako....vidim da su to nekakve tablete....misliš da je to tako kako se reklamira....da bi u svijetu onda svi bili pretili? ili pre mršavi? Samo sjediš u fotelji dok tableta radi svoje? Reklame bzvzne koje dodju do efekta ali prestaje kada prestaneš ih konzumirati baš kao i sve dijete što ljudi prakticiraju ne misleci o buducnosti što ce se desiti kada prestanu sa time.... Ne moj krivo si ovo protumaciti...ali nekada stvarno treba dici guzicu i poduzeti nešto :) Promjeniti stil života nece to tableta sama da uradi? Ne? Uhvatiti se nekih aktivnosti...jest pravu hranu a ne smece koje se ne može nazvati hranom :) Eventualno tu i tamo ubaciti ali ne da bude dio naše svakodnevne prehrane...malo razmisli dali je vrijedno bacanje novaca....ili ipak dignuti tu guzicu i nešto uciniti! :) Lijepi pozdrav!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
polina, sam si sebe osudio na neuspjeh Možda jesi pokušao dijete, ali si se uhvatio onih blentavih, ili jednostavno nisi uspio stecene navike zadržati. U svakom slucaju, sve se može ako se ima znanja i volje. A ove ljekarije, ako si pametan, neceš uzeti u obzir prije nego razmotriš sve ostale mogucnosti. Pogotovo ne bez nadzora. Edited by Gym_girl - 20 Kolovoz 2013 at 12:10 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobro nam došao:))
mi smo ti culi za gubljenje masti zdravom prehranom i treningom ostale samo popiješ i gledaš cijeli dan tv, a kilogrami idu dolje ne prolaze.... |
|
polina
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Problem sa mnom je da ja previše raditi i nemaju vremena za sport: (
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš vremena biti tu? Na fejsu? Gledati Tv morala si negdje vidjeti tu reklamu....
Pola sata možeš sigurno odvojiti za neku tjelovježbu...kakav je to posao koliko traje?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz!
i ja radim,vec 25 godina. svako jutro ustajem u 5h,na poslu sam vec u 7h,dolazim doma izmedju 17h i 18h,i sve stignem,jesti,kuhati,raditi,vježbati,baviti se djecom,unucima,i td! cesto radim i vikende. tak,da,po meni nema isprike. sretno Edited by baba44 - 23 Kolovoz 2013 at 09:22 |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
toniia
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam ništa o Lipovon. No, moj savjet je da pokušate zdravu hranu i vježbanje
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proizvode možeš zaboraviti jer su vecinom ne efikasni, no ako želiš gubit kile bez da išta radiš, nabavi si effedrin, kofein, clenbuterol i T3.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
gluposti, hodat može svatko, izbaciš auto ili tramvaj iz svakodnevne rutine i 5 kila skidaš samo tako
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocno to!
|
|
2pac
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da tu dosta utjece i adrenalin u trcanju.Pazi ovako kad sam bio mladji znao sam bježati od policije bez ikakvog razloga samo toliko da te ganjaju to hocu reci da sam u tjedan dana izgubio 5kg
|
|
karolin
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam cuo za ovu Lipovon. Ali ja imam informacije koje vam mogu pomoci. Za mene je bolje razgovarati sa strucnjakom!
|
|
http://www.fitness.com.hr/forum/forum_images/blank.gif
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao ono, ja sam huligan ku'iš |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
užas |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ne, nego realnost baba :) Meni je još od svega ovog najtužnije što neka ekipa danas ne može ni pocet trenirat bez da se ne nafilaju sa svim i svacim...i eto ti sportaša. Još se nasere cigara i alkohola poslije i eto ti još veceg sportaša. Mah... |
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |