Želim,hocu i mogu ! |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |
mare2013
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2013 at 16:33 |
Halo,ljudi. Kako ste? Evo ja se odlucih na jedno natjecanje sama sa sobom.Moj prvi cilj je skiniti suvišne kilograme,a zatim se utegniti.
Dajem si prvi rok od dva mjeseca,jer sam slab karakter,pa ako to bude išlo,sve cemo više povecavati i trudit cu se da vas i sebe iznenadim za do kraja godine. Da se predstavim: Zovem se Marija,dolazim iz Bosne i imam 22god.Visoka 171cm,a teška 68kg.Bavila se nekim sportom nisam i zato ce mi ovo biti izazov.Kod kuce od opreme imam samo kucni bicikl i uteg od 2kg. Hrana: ah,jedem sve! Najveca slabost mi je kruh i cokolada.Ali..mislim da se ne trebam nicega odreci,nego smanjiti i trebalo bi da funkcionira. Inace,moj jedan dan prehrane izgleda ovako: D:zobene s malomasnim jogurtom + neko voce. R:neko kuhanje + kruh + salata. V: 2 jaja,tuna i posni sir. Izmedju svega toga padne i cokolada ili cips. Tek kad sam neki dan pocela pisati što jedem,pala sam na guzicu i rekla sam da to tako više nece moci.Odlucila sam se registrirati,jer trebam vašu pomoc i vašu podršku oko prehrane i treninga. Ako vas još što zanima,slobodno pitajte. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla svidja mi se naslov posta to si procitaj svaki put kad pomisliš odustat u dorucak možeš dodati bjelanjke da pojacaš proteine, u rucak ovo "neko kuhanje" nadam se ima mesa ubaci za pocetak jos barem 1 meduobrok, ako ne i 2
sretno pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na dobrodošlici naravno,to cu si napisati i na zid u sobi,da se podsjetim Što se tice rucka,da,tu uvijek bude nekog mesa,vecinom svinjsko,ali ima ga Medjuobrok,moram da malo prelistam ovaj forum i da vidim što bi moglo doci u obzir.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo možda ovo pomogne: https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632.html
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti za link.. budem sve to pogledala i kombinirala nešto. Moram malo prošvrljati i da vidim trening.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla mare Reci ti meni, koliko te cokolade padne izmedju svega? Ici ce to, samo odi polako.....možda i nisi toliko slab karakter koliko imaš kriva uvjerenja i znanja o prehrani potrebnoj da smršaviš.... Možeš li biti malo konkretnija sa kolicinama hrane koje pojedeš? Edited by Gym_girl - 27 Kolovoz 2013 at 18:39 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla!
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
hello
dobro nam došla |
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na toploj dobrodošlici
gym_girl - padne sigurno 50gr do kraja veceri.Inace,nakon svakog jela moram pojesti nešto slatko,ne znam zašto.Sve što jedem i kada mjerim,ne prelazi 100gr,samo može da bude manje. Budem sutra pisala na papir opet što jedem i na kraju svakog treceg dana postavim ovdje,pa da me ispravite. Moram priznati i da u zadnje vrijeme koliko god i što god kolicinski pojedem,navecer najviše budem gladna. |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš napisati i svaki jelovnik mislim svaki dan
Možda kroz dan premalo jedeš pa navecer budeš glad i nekontrolirano klopaš |
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
Moguce je da jedem premalo.Moram si malo posložiti jelovnik i vidjeti cega nema da kupim.
A što da radim sa treningom,imate li kakve preporuke? |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam pojma što bi htjela i što voliš, ali preporuka jednostavnog programa 4 tjedana za pocetak moja je ova:
www.fitnessangels.net tu imaš dio zapocnite gdje ti je program Ne treba ti nikakva oprema |
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
pa mogu ja postaviti sutra svoje mjere i slike,pa onda da tocno vidite u cemu je problem.
Budem vec sutra krenila sa onim programom izgubite 5 kg za 5 tjedana,pa cu vidjeti dokle cu stici. Imam volje za sve i ne mislim odustati ! |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Može i taj još i bolje on je teži
|
|
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |