Smršaviti ili odmah teretana? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
cunica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Veljaca 2013 at 22:29 |
|
Pozdrav,dakle imam problem opcenito sa redom i samom filozofijom mrsavljenja i dobivanja misicne mase.Naime,trenutno sam na dijeti i u mjesec dana sam izgubio 10 kg,i u planu mi je jos 10,trenutno imam 98 kg i 2 metra,i imao sam u planu nakon sto smrsavim do jedno 88 kg pocet odlazit redovno u teretanu i malo se izdefinirat,al listanjem tema vidim da se ljudi muce sa dobivanjem kilaze prije nego sta uspiju u dobivanju misicne mase,pa dolazim do pitanja,ako treba imat masu prije teretane,da li bi trebao prestat sa dijetom i jednostavno krenut u teretanu sa adekvatnom prehranom a to ukljucuje niz suplemenata(Maxx Whey,Maxx Booster,Maxx Shake,Maxx Malto) ili najprije jos smršaviti pa tek onda krenuti u teretanu?
Unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama,pozdrav |
||
![]() |
||
cunica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo prehrane:
1. 7:00 6 bjelanjaka,4 zumanjka,1 žlica ulja od lješnjaka,70 g žitarica 2. 10:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka 3. 13:00 200 g pileca prsa,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja 4. 16:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka 5. 19:00 200 g pileca prsa ili ribe,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja 30 minuta prije treninga Maxx Booster 6. 21:00 50 g maltodekstrina (Malto Maxx),50 g Maxx Whey,2 žlice ulja od lješnjaka 7 21:30 200 g pileca prsa,povrce,2 žlive maslinovog ulja,70 g riže 8 23:00 6 bjelanjaka,4 žumanjka,20 g ulja od lješnjaka,70 g žitarica |
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
Hvataj se teretane... i ne znam zašto bi ti mršavio a imaš 98kg i 200cm...
![]() I šta ce ti toliki shake-ovi...hvataj se prave hrane...
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
|
Odmah teretana. Prvo razvij mišice, pa se definiraj kasnije, i da nije potrebno da mršaviš, samo se drži prave hrane
|
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
![]() |
||
deejay ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
|
prvo teretana onda definicija
|
||
![]() |
||
|
Ti shakeovi su mi iz razloga sto imam faks od 8 ujutro do 8 uvecer,i koliko sam ja shvatio ti shakeovi su da nadomjeste ono sta nemam vremena pojest dok imam predavanja a da ne nosim sa sobom cijelu kuhinju,zar ne? |
||
![]() |
||
|
Smršavio bih zbog toga jer jos uvijek imam sala na odredenim dijelovima tijela,sta nije ako sad krenem u teretanu i nakon sto vec malo ojacam da ce salo ostat iznad misica?Ti shakeovi su mi iz razloga sto imam faks od 8 ujutro do 8 uvecer,i koliko sam ja shvatio ti shakeovi su da nadomjeste ono sta nemam vremena pojest dok imam predavanja a da ne nosim sa sobom cijelu kuhinju,zar ne? |
||
![]() |
||
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
|
Pa normalno da ce ti ostati, ali ceš imat neku mišicnu podlogu, a ovako ako se definiraš bit ceš zategnut a nigdje mišica, cemu to?
|
||
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
meni je ovo ok samo zato što ima 8 obroka ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
|
Samo nemoj biti jedan od onih koji kazu prvo cu smrsaviti pa onda teretana, jer to vecinom zavrsi na nicemu. Prisili se da krenes u teretanu, da se okruzis ljudima koji zdravo jedu i vjezbaju. Svi smo mi prosli onaj prvi dan u teretani tako da ne brini nisi jedini. Samo hrabro
|
||
![]() |
||
|
Rekao je vec da je na faxu od 8 do 8 pa jedino te šejkove može pit. Da i whey poslje treninga obvezno (mada mislim da je i to napisao) :) Edited by XQ - 25 Veljaca 2013 at 11:17 |
||
||
![]() |
||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|
Nemoj razbijati glavu jer kad krenes u gym i dobijes misicne mase, brze ce i masti ici dole, jer misicna masa trosi vise energije
![]() |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
![]() |
||
|
Whey mi ide poslije treninga,Trening mi je u periodu od 19:00 do 21:00 :) |
||
![]() |
||
|
Nije da razbijam glavu al to za salo mislim odredeno na podrucje prsiju jer sam prije trenirao kick boxing i imao uvijek razvijena prsa i ramena,i sad vec ne treniram godinu dana i ugojio sam se 15 kila i prsa su mi "omlohavila" i dobio sam bas bitch tits ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|
E a zakaj ne jedes sir, svjezi, posni? I mlijecne proizvode? Mlijeko ne bih preporucila. Intolerancija prema laktozi ili ih mrzis? :)
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
![]() |
||
|
Nisam neki ljubitelj al prisilit cu se sa zitaricama ;) |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |