vježbanje kod kuce |
Post Reply |
Author | |||
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Sijecanj 2013 at 18:06 |
||
nakon treniranja u teretani,pocinjem sa vježbanjem kod kuce...nabavljam si bucice (na svakoj po 20kg -promjenjivo),štangu za zgibove i klupicu za trbušnjake...isplati li mi se?
EDIT: sve skupa je oko 700kn Edited by zipoe - 15 Sijecanj 2013 at 18:06 |
|||
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bravo, sve ostalo imaš na mom webu ;)
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne vidim jedino potrebu za klupicu za trbusnjake.Kupi swiss ball (pilates loptu) onda jos i bok. Ili šipku (dvorucnu) i nešto utega
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I ja isto treniran kuci trenutno, samo 2 bucice su mi trenutna oprema, iako iman i veliku sipku al trenutno nekoristin, svw se može kad se oce
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
kolko da si kupim utega za šipku tu?
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Što više Pa koliko misliš da ti treba + još malo :) Cisto da imaš za odradit malo i heavy stvari, deadlift, cucanj ak si napravis nekaj za ostavit uteg u zraku, potiske. Cisto ak bas zelis i imas love, ak ne dost ti par bucica.Klupicu za trbusnjake nebi uzeo niti na poklon. Onda radje si daj napravit squat rack ili samo 2 paralelna povisiva držaca koja drže šipku pa radiš i squat i BP uz klupicu |
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
skup je squat rack jbg
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
par podesivih stalaka ja prodajem za 500kn. al kvalitetnih.
|
|||
Lady_Wolf
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2012 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo me jako jako razveselilo (recesija, šta reci) |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Upravo na takve sam mislio kakve imas na slici one. Eto i onda moze sve sto god pozeli radit. Neusporedivo bolja opcija uz šipku nego klupica za abse Edited by The Phoenix - 15 Sijecanj 2013 at 22:12 |
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
fitball jako koristan rekvizit...uskoro pocinjem voditi jednu grupu fitballa pa stavim na forum jedan sat..cuda se mogu s njom |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
komplet za kucnu teretanu: univerzalna klupa 800kn stalci 500kn zidno vratilo 300kn zidni dipsevi 300kn miran si do kraja zivota :) |
|||
-TriP-
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2012 Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da ne otvaram novu temu,postati cu u ovu.
Bio sam u teretani nekih mjesec i pol,i sada se zatvorila zbog premalo prometa. A taman mi je krenulo. :( Svejedno,to me nece sprijeciti da vježbam. Sada se bacam na vježbanje kod kuce,Nabavio sam si bench,bucice,šipku za zgibove,klupicu za trbušne i ab roller. Ja bih zamolio neku dobru dušu ako mi može složit nekakav program po kojem bi trenirao sa ovim rekvizitima šta imam. Inace,želio bi dobiti na masi. Hvala unaprijed. |
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imas tu na stranici opise i video pojedinih vjezbi i za kaj sluze pa ces si tu sigurno sam nac..
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |