Bol u koljenu |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2013 at 22:32 |
Pozz , evo dok sam danas radio mrtvo sa girjom ( pošto radim mrtvo sa jednom od 24 ) desno koljeno malo me bolilo . I onda sam prešao na swing i dalje me malo bolilo pa sam odradio sam 2 kruga swinga .
Sad cu malo više pažnje posvetiti koljenima pri zagrijavanju i jel ima tko savjet ?
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
imao si loš dan. Ja i radim zagrevanje sa 24kg, pa nemam problema. Imaš hrpu varijanti, krugovi koljenima i stopalima, i bokovima, oko 15 svaki, i svakom smjeru, pa podigni koljeno i ispruži potkoljenicu, kad spustiš stopalo natrag da lugi u guzu, spusti se u duboki cucanj i dok se držiš za nešto radi iz tog cucnja pokrete kružne koljenom ili mici lijevo-desno, napred-natrag,, unloaded squats, pa zhealth varijanta, možeš i ležeci malo voziti bicikl ili vrtjeti potkoljenice uz fiksno koljeno,... hrpa toga, u svakom slucaju kreni od sporijih prema dinamicnijim pokretima Pa ako sam bio razumljiv dobro si i prošao ;).
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma mislim da sam shvatio zašto , kad sam radio DL stopala su mi išla prema van. Pošto imam jednu girju dolazi do nekakve neprirodne pozicije kod dizanja !
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
u svakom slucaju pazi na položaj koljena. Ili, ima ljudi kojima više paše suitcase lift, kako imaš 1kbell od 24, to je dobro asimetricno opterecenje,
http://www.youtube.com/watch?v=8OA6jpjUaEg -- tu je sa bucicom, nek te ne buni, položaj kicme i nogu je isti, ak slucajno nisi još probao. sretno |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
vidiš kako su mu stopala ravna , a moja su malo na stranu išla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |