Molim pomoc |
Post Reply ![]() |
Author | |
fostes ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 02 Kolovoz 2012 at 11:37 |
Pozdrav,forum vam je super,najbolji ste.
Ali ja imam problem,neznam kako ja da se dovedem u red pa se nadam da cete vi da mi pomgnete,imam 15 godina za mesec ipo cu sesnaest ali to nije bitno,skola ce skoro i hteo bi da skinem salo i porastem,mozda sam se kasno setio ali jbg,sve sam nekako lenj. Trening:pa nisam bas narocito aktivan,obicno udaram u vrecu i trbusnjaci,i samo se istegnem malo ono na vratilo,.... Ishrana:dorucak je brza hrana:cajna,prsuta,burek,... rucak:uvek nesto kuvano Vecera:Opet nesto suvo i brzo,cajna,prsuta,... genetika:i otac i majka su mi mali,ali svi osim njih,stricevi,strine,...su mi izuzetno visoki,cak oko 2m,pa se nadam da nesto mogu da izvucem na njih? ciljL:porasti i skinuti salo sa stomaka i butina,ako to postignem ja sam zadovoljan,pa posle mogu plocice samo da ja to sredim. Pa sad saveti pls? |
|
![]() |
|
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kužim kako ti vježbama misliš narasti?? cekaj, narast ceš.. sad tek dolazi tvoje vrijeme kad decki najviše porastu.
zasad ti savjetujem da središ prehranu, kolko vidim živiš samo na sendvicima
![]() a za vježbanje, kaja znam, nek netko pametniji kaže, al deckicu od 15 godina, ne znam kolko je pametno neke velike težine dizat ![]() |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
po meni, najbolje bi bilo da se pocneš baviti nekim sportom i da se pocneš zdravo hraniti (koliko vidim sad je tu puno previše zasicenih masti) imaš na ovom forumu o klopi dosta pa si prouci
|
|
![]() |
|
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Vjeruj da na rast ti pa gotovo nemas nikakoga uticaja a ni roditelji vecinom zavisi od tebe. Meni je majka 158, a otac 165 dok sam ja 183 a buraz 174.
|
|
![]() |
|
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Za skidanje kilograma ti rastes i ako se vise ne budes debljao tj ako sredis prehranu kile ce se smanjiti. A pod obavezno upisi sport ne zbog mrsanja nego zbog zdravlja sveukupno. Znam kako ti je bio sam u istoj situaciji 15 godina sala ima za izvoz, ali mene je plivanje spasilo, a ti nadji sport u kojem ces istinski uzivati i prestani misliti na plocice kg jer to nije proces koji se desava za mjesec ili dva vec je potrebno vrijeme. Sretno u mijenjaju nezdravih navika!
|
|
![]() |
|
RajkaRajka ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Mozda bi ti bilo dobro da za pocetak odradis neku destinaciju i da lagano trckaras....i da se pripremis za neka vece napore koji ce ti pomoci u skidanju kilograma! |
|
![]() |
|
Ivan1986 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
U godinama si kada jedes sta i koliko hoces ali ipak bi trebao pripaziti.Probaj izbaciti tolki silni kruh sta jedes i masnoce.Umjesto bureka ujutro pojedi zobene pahuljice s mlijekom itd.
Sjeti se onog zlatnog pravila:Doruckoj kao car,rucaj kao covjek a veceraj kao siromah".E to ce ti pomoci. Udarati na vrecu je super ali pretpostavljam da riknes nakon par minuta jer nisi bas "up to the challenge".Kada bi ti netko pokazao pravilno drzanje,kretanje,gard i osnovne udarce bilo bi jos bolje.Mozda da probas i sagirati par rundi svaki dan.Probaj odradit "pravu" boksacku rundu.Ona ti traje tri minute.Izmedju pauza radi 10 sklekova,10 cucnjeva,10 trbusnjaka.Vjerojatno ti je to trenutno previse pa probaj po 5.:). Bilo bi super kada bi poceo trcati.Svaki tjedan postepeno povecavaj kilometrazu.Ujutro trci a navecer udaraj vrecu i vidjet ces rezultate........ |
|
![]() |
|
fostes ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 2 |
|
|
![]() |
|
jelava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Evo sto ti ja preporucajen .
PRVO I PRVO SREDI PREHRANU JER TA 3 OBROKA SU sh*t ! ISTO TAKO ZA POCETAK TRCI TE RADI SLJEDECI PROGRAM : http://fitnessangels.net/hr/zapocnite.php Trci PON-SRI-PET-SUB - Za pocetak trci intervale 40 polako pa 20 sprint . Napravi prvo 5 mon pa povecaj svaki put za jenu seriju znaci iza 6 pa 7 i tako stalno . ;) Ima tu po forumu planova prehrane pa adi nesto . Napisi nam svoje proporcije ...Nastoj biti u kcal deficitu znaci unijeti manje kalorija nego sto trebas |
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Zadaj si cilj i pridržavaj se najviše što možeš prehrane i treninga
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |