Međuobrok?! |
Post Reply |
Author | ||
cozz95
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Listopad 2010 at 23:12 |
|
Bok! Novi sam na forum,pa se baš ne snalazim,ne znam jeli negdje vec postavljeno ovo pitanje.Pa mislim da je ovdje najlogicnije da ga postavim.
Imam š5 god(š78/62) i prije 2 tjedna sam poceo ici u teretanu 4 puta tjedno.Sad bih vec htio poceti sa malo ozbiljnijom prehranom, znam odprilike šta bi trebao jesti tokom dana i koliko. E sad,problem su mi međubroci kada sam u školi. Recimo kada idem ujutro: doruckujem zobene, u školi oko pol jedancst pojedem sendvic i škola mi završi u š0 do 2.Tad odmah iz škole idem na trening, al ja sam opet gladan, kupim si neku cokoladicu il tak neš i poslije treninga whey il cokoladno mlijeko.Isto tak popodne.I sad, ja mislim da sendvic i ta cokolada nisu baš najbolji izbor, al ne znam kaj bi drugo mogo pojest.Pa jel bi mi mogli preporucit da si neš doma napravim il kaj? P.S. u teretani u koju idem ima u ponudi 0,50 whey š5 kn.Meni se to cini jeftino,il je tak svuda, i jel bi me ispalo jeftinije da si kupim u prahu pa sam radim? opet P.S. ja imam odprilike 7-9 obroka dnevno,jel to bolje ili gore od uobicajenih 6? Fala unaprijed! |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedi i u školi normalno. Znaci plasticna posuda i napuni je do vrha nekim mesom i makaronima il rižom i posnim il necim lijevim, glavno da ima proteina i nekih uh il mastiju. Na pocetku ce te gledat malo cudno al kad shvate da od tog rastu mišici prestat ce i naravno, proteine u prahu i shake nipošto nemoj nosit u školu jer ce te optužit da si na sterodima i da se drogiraš
skupo ti je to, kupi si proteine u prahu, tih 50g ce te ispast oko 8-9 kn što se tice obroka, a ono, ako misliš da je obrok jedna cokoladica, varaš se , pojedi 6 poštenih obroka i to je to Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
cozz95
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala puno!!
jel mi moš još sam rec neki primjer kaj da nosim u školu, il di da nađem neki primjer. I nisam mislio da je 50g whey š5kn,nego 0,50 l, jel to isto? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma to je shake od po litre za š5 kuna ima toga u svakoj teretani,ali kupis sam svoje i jeftinije ti je. soner,kidan na ovo o nosenju shakea u skolu,virujen da je istina |
||
cozz95
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, ma ni nebi ga nosio u školu, nestane mi u torbu daj mi još recite, sad sam malo gledo tu na web shopu proteine i ne znam koja je razlika između elite whey-a i elite š2 hour-a? |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ono, imaš milijun primjera, riža+posni sir, meso+tijesto, krumpir+piletina, raženi+tuna, ak želiš da razred poprimi jedan fino aromatizirajuci miris onda uzmeš 4-5 kuhanih jaja i pojedeš to nasred razreda i tak, ima puno primjera |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
elite whey je brzo razgradujuci protein, elite š2 hour je spororazgradujuci protein odnosno kazein.tebi iza treninga treba whey |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Integralni kruh i pureca sunka.. To je najbolje za u skolu..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
cozz95
Post Options
Thanks(0)
|
|
fala svima, puno ste mi pomogli!
jel bi mogo još samo pitat jel ima ikakve veze koje je marke whey il samo da uzmem najjeftiniji? Edited by cozz95 |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |