Koliko cesto griješite s junkom? :) |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2010 at 20:58 |
|
Znaci.. koliko cesto griješite s junkom - nije bitno koji je to.. da li je kolac, pizza, pivo, bijeli kruh, big mac, velika cokolada i sl.
Koliko cesto? Da vas cujem? Oni koji su na masi.. ne trebaju odgovarati u ovoj temi.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dosta cesto... zato mi spojleri još uvijek stoje
pive! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko cesto ih piješ i u kojim kolicinama? |
||
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ovisi, sad se zaredalo nekoliko vikenda (bolovanje i pauza) kad sam ih dosta smlatio, mislim da u subotu cak š0-ak
al eto, danas nakon 3 tjedna pauze bio ponovo u teretani, umro sam skoro |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š dan u tjednu je 'grešan' (nedjelja uglavnom), pa cijli dan jedem sve i svašta, a ostalih 6 dana u tjednu pazim da ne griješim...ali recimo da bude još š-2 mala grijeha u obliku kockce cokolade ili pizze, lasagna
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ovo je opako - š0ak komada.. malo lakše s time.. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Blia, znaci 6 dana u tjednu ne unosiš šecer ako nije iza PWMa, ne jedeš cokoladu za vrijeme dana, ili ipak uleti nešto? Napisala si sad i pizzu.. cek, pa to je junk.. |
||
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
eeeeee, znam... |
||
Blia
Post Options
Thanks(0)
|
|
a to ti je moja zdrava pizza (int. tijesto, sa mmmmmrvicu sira i sa purecom šunkom), ali bude u malo vecim kolicinama pa eto - spada u grešne stvari ista stvar je sa lazanjama, ali to je otprilike š-2 puta mjesecno pa nije toliko bed- a što se tice šecera - da, 6 dana pazim, 7. dan si dopustim sve! ona jedna kockica u tih 6 dana je zanemariva, zar ne? ipak se radi samo o kockici, obavezno prije treninga da je mogu istopiti! Edited by Blia |
||
Blia
Post Options
Thanks(0)
|
|
zoki, a kolko cesto ti griješiš? koji je tebi omiljeni junk?
|
||
rider
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
iskreno previse,,,najgore pizza ili slatko,,,ali budi ti kuhar i smršavi,da se nisam toliko puta zajebo sad bi pao 25 a ne š6 kg!!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cokolada - upravo!!! Mama mi je donijela neke pralinice sa lješnjakom prije par dana, tako da sam ih sad gledala na tom tanjuricu.... Mljac! Morala sam liznuti jedan!
Pizza.... Hm.... Možda krišku u 2, 3 mj. Big Mac - probala jednom u životu, prije nekih š2 god. Bljak. Kolac - heh, jucer sam kod frendica uzela 2 griza makovnjace. Kruh? Uh.... Ne sjecam se kad sam ga zadnji put kupila, ali zato padam na one male pogacice koje ti tople serviraju u restoranu!!!! Grrrr...... Jednostavno te zovu! Kao što se dalo primijetiti - znam zgriješiti, ali to je griz, dva, tek toliko da si zadovoljim znatiželju, ali sad da bih sjela i pojela cokoladu - to nisam nikad radila - pa necu ni sad, pod stare dane! |
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gresim sa slatkisima vecito, sa ostalim stvarima bas retko. Sta cu, njih prosto ne mogu - i necu da se odreknem
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
2 griza makovnjace? Kriška pizze? Aaaaaaaa.... gdje se
kupuje ta dosljednost i samokontrola?!! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe... E vidiš, to ti je zapravo cista znatiželja. Uuuuubila bih da saznam kakvog je okusa neka hrana, uzmem griz i mirna sam. Sad znaš zašto je decko daaaavnih dana prestao uzimati 2 deserta nakon klope: - Deeeesert! Deeesert! Želim tiramisuuuuu! Ili palacinke s orasima i brrrrrdo cokoladeeeeee! a onda uzmem griz i mirna - a on mora (jer ne može gledati cijeli tiramisu na mom tanjuru ) pojesti i moje! hihiihhi |
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme, to se zove ljubav stvarno svaka cast i ja sam se pitala od kud ta samokontrola... |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |