Dššš;n Ivanno :)) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
mliwichanno
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2011 at 10:19 |
Krecemo u napad :))))
Edited by mliwichanno |
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Evo slike... :))) hehhe...jbg kada idemo neka krenemo
onda... ;))) metra nemam... visina je š86, kg 98 :))) pa eto vidjet cemo na koliko spustiti :)) inace mi ide pred natjecanja kada trebam...ali sada cemo vidjeti :))) bez kulena, šunke itd itd :))) Sretno i ostalima :DDD Edited by mliwichanno |
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Jbg ne ide meni ta tehnologija jedva sam i ovo uneo
heheh...nakon pomoci ostalih s stranice...ali eto :DD vidjet cemo dalje :DDD SRETNO SVIMA Edited by mliwichanno |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na kakva natjecanja, cime se bavis?
|
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Kuglanjem :))) vec š5 godina...gore me ima...ali noge
brate... vjeruj mi da mi ni oni bodybuilderi iz teretane kada se idem malo razgibavati nemogu parirati na dizanju utega u nogama :)))) |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolko onda u cucnju dižeš? i da, izeditiraj, smanji malo prvu sliku, razvuklo ti je ekram i temu Edited by The Phoenix |
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
š25 kg bez problema...a dignuo sam najvise š50...nisam
htjeo opterecivati noge...i to u 5 mjesecu pred svjetsko...kada sam bio u najboljoj formi...kada nas upregnu ko konje... ali onda imamo pripreme na Marjanu u Splitu...pa moramo otrcati bez stajanja ...itd itd...misle svi da je lagan sport...ali kada nogometaši dođu...odrade š/6 treninga...tjedan dana nemogu hodati ehhe :)) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ni ne vidim tekst od najgornje slike
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej, dobrodošao!
Treniraš li i kako ti izgleda jelovnik? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Treniram kuglanje, 4 puta tjedno... :) teretanu ponekada
ubacim...jer mi nije potrebna zbog dovoljnog napora...i treninga...plus utakmica... a prehrana je sve...ne biram ništa...od voce, povrca, mesa ...majka mi je kuharica...tako da je hrana raznovrsna...a znam i ja nekada baciti se u te vode...pa bude puretine i svega što bih se moglo svrstati...POD ZDRAVU PREHRANU... :))...jer dosta znam vec o zdravoj prehrani...samo znaš kako je kod nas...što više to bolje... :// nažalost hehe... a pokušati cu baš sada vidjeti koliko ce ici... bio sam na najvecoj kolaži od šš6 kg..kada sam bio u gipsu zbog kralježnice ( mislim da možete primijetiti kakva su mi leđa) ali ne dam se...i dalje treniram trcim, vježbam kuci, itd :)))) i nadam se da cu uspjeti doci na kilazu prije dvije godine...84 kg :D ..I svaka cast na projektu...Hvale vrijedno :))) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa trebao bi paziti na prehranu Hajd napiši kako ti
otprilike izgleda jelovnik... |
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ispricavam se što sam tek sada uspio da se vratim
nazad...no obaveze zovu... sada cu otprilike navesti svoj dnevni meni Dorucak ( vec nakon 20 min nakon ustajanja ujutro) znaci oko 8... Ovisno... pahuljice, sendvic, jogurti, nekada si napravim vocnu salatu s jogurtom... međuobrok oko pola šš - neko voce, cokoladica ili nešto vec što dođe pod ruku...ali obavezno ga imam...( s tim da je nakon dorucka obavezna šetnja) Rucak oko š2 do š3 sati najkasnije... Kuhana povrca, piletina, salata uz to, ili varivo...ovisno sve o danu... pola 5 trening...nakon treniga žitaricnu cokoladicu Corny i vecera oko 6 lagana...pahuljice, mali sendivc ili vocka... plan treninga kroz tjedan... PONEDJELJAK: TRENING I TERETANA UTORAK: TRENING SRIJEDA: ODMOR cETVRTAK : TRENING I TERETANA PETAK:TRcANJE I TERETANA SUBOTA: UTAKMICA NEDJELJA: ODMOR I EVO SADA cU UBACITI NOVIH SLIKICA...JER SAM SKINUO VEc 4 KG...ZA OVIH š5-TAK DANA ...to tako kod mene ide...kad treba ...onda u napad i to je to...nije bitna prehrana koliko trud rad i volja :))) Edited by mliwichanno |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
a da ubacis kakav kardio i izbacis Uh iz obroka navecer (a i tokom dana) i ubacis malo kvalitetnijih proteina?
|
|
mliwichanno
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde preporuci kakav kardio i što da papam...pa cemo
vidjeti ;))) |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š865& ; ;PN=š
Procitaj sam što bi trebao jesti Vezano za kardio, pa odaberi si sam: hodanje, sobni bicikl, plivanje, veslanje itd Edited by Pitbull |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ti je od kila, veci problem c i c
Ugl, jako puno kardija. Jako puno. Brzo hodanje natašte najbolje... Trcat bi zasad (po meni) bilo preveliko opterecenje za koljena. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |