help |
Post Reply |
Author | |
neznam11
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2013 at 23:15 |
evo imam jedno pitanje,a posto sam na mobu nisam mogo nac nikakve kategorije (jedva sam naso i ovu) pa ako ima jos kojih kategorija moje isprike :p
znaci imam 61 kg i visok sam 190 cm (kritican sam) i pokusavam bacit nekolo kila.prije 3 mjeseca imo sam 55 kg i uspio sam nabacit 6-7 kg i vise ne ide pa me zanima da li postoji neka granica koliko covjek moze dobiti kila ili ne jedem dovoljno i da li bi mogao dobiti neki plan prehrane za dobivanje kila ali da ima i junk fooda zato jer mi treba par kila da nisam ko stapic ljep pozdrav |
|
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da ti nije cilj nabaciti bilo kakve kile na sebe . .sigurno ti ne bi trebao biti cilj nabaciti 5 kila masnoga tkiva .. to nije problem . .svaki vecer naruci pizzu ili cevape, litru pive i za desert pojedi 2-3 komada neke torte po izboru .. ;)
Šalim se malo . .trebaš jesti zdravu hranu, junk povremeno (ako ti baš nedostaje). A teško ceš na sebe nabaciti kile mišica bez treninga .. jesi li to planirao?
|
|
neznam11
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
a mislim sad mi musici nisu toliko vazni kad neamqm upoce misice da ih treniram :p
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
a cuj, teško da ceš dobit na kilaži samo tako jeduci sve, a da to nisu masti. zato postoji plan prehrane i plan treninga koji ti mogu omoguciti to što tražiš. malo truda uložiš i bit ceš zadovoljan. imaš puno clanaka o prehrani i treningu tu na portalu.
i ne znam kakav ti je raspored obroka kroz dan i koji su tocno ti obroci, radiš li, školuješ se itd., kakav ti je dnevni tempo, sve su to bitne sitnice koje ocito treba mijenjat s obzirom na tvoj problem. |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško da ceš bez vježbe postic išta, jedino možeš dobit salo, a to bi ti bilo još gore
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |