New Posts New Posts RSS Feed - evo i mene :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

evo i mene :)

 Post Reply Post Reply
Author
nerdy View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 17 Svibanj 2016
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nerdy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: evo i mene :)
    Posted: 17 Svibanj 2016 at 20:47
Bok ljudi! 
Imam 20 godina, studentica sam, volim čitati, kuhati, gledati filmove i proučavati sve vezano za znanost, prehranu, medicinu i sličnim temama.
Visoka sam 171cm i imam 56kg. Nikada se nisam pretjerano bavila sportom (jedno vrijeme sam išla u teretanu), ali trudim se biti konstantno aktivna pa puno pješačim, rijetko trčim i povremeno vježbam kod kuće. Imam tanke noge i ruke, a masno tkivo mi se nakuplja oko donjeg dijela trbuha. I to puno, kad se udebljam sve u njega ode :(. 
Cilj mi je povećati mišićnu masu i izravnati trbuh, ali ne znam otkud bih počela.  Planiram krenuti u teretanu i kupiti neke suplemente. I tu nastaju problemi, nemam pojma kakvi i koliko i gdje da ih nabavim. Čitala sam malo o wheyu i tako nekim stvarima, ali nisam sigurno što mi je od svega toga potrebno. Je li Whey dosta za početak? Postoji li više vrsta toga? Inače se zdravo hranim i više manje sam upoznata prehranom koja mi je potrebna za povećanje mišićne mase. 
Big smile

Back to Top
CeLe111 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 06 Listopad 2015
Status: Offline
Points: 370
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote CeLe111 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Svibanj 2016 at 12:59
Pozdrav,

za pocetak mislim da ti kraj kvalitetnog treninga i dobro balansirane ishrane, ne treba nikakava suplementacija...
Whey protein nije nista drugo nego "nadopuna" ishrani, i zapravo prakticnost da dobijes ciljani proteinski unos koji je odreden, dakle unos proteina se bez problema moze upotpunit sa ishranom bez praskova!

Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje.
Stalni pristup i motivacijska podrska.
Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama!
http://www.fgfitness.uk
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.