D: Quinoa - jedinstveni izvor 9 esencijalnih aminokiselina |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Srpanj 2013 at 20:05 |
Svi komentari na temu: Quinoa - jedinstveni izvor 9 esencijalnih aminokiselina
a ja baš tražim nešto novo za jesti hehe, baš cu probat :) |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savjetic - soliš kad je gotova, nakon što se skuhala ostaviš poklopljeno u posudi 5 min
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Hej ne znam to ni izgovoriti gdje ima za kupiti :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Ronald23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Omjer je kao kod riže..samo di se to može kupit pa da se proba ;-)
|
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
ima u zgb. "bio&bio" trgovine
a kod njih se može i online,ako netko nije iz zgb ![]() |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
ne izgleda mi privlacno,ali je sastav odlican :D zažmirio bi dok bi papao :D hvala baba ima u Portanovi mislim tu kod nas u Osijeku takva trgovina :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
svašt, ja tek sad skuzila da si ti iz Osijeka ko i ja ![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Tancho ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Meni je quinoa jedna od najdražih stvari,baš sam jucer jeo miješano obicnu i crnu,inace ako želite malo promijeniti jelovnik ubacite i heljdu,proso,crvenu i divlju rižu,lecu,amaranth,sve su to super stvari,jako ukusne a nutritivno bogate...
|
|
![]() |
|
Hehehe pa da ! Naveo sam par puta da sam iz Osijeka zapravo Cepin-a vjerovatno nisi vidjela :D Znaci tamo hvala ti,ali mislim da cu se osramotiti kada budem to izgovorio tamo ,
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
ja još nisam probala,ali budem, baš sam našla neke recepte,pa cu isprobati
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
![]() |
|
samo udji, prva polica na desno stoje sve žitarice, nemoš mašit ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
:)))))))))) hvala ti :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Thor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Quinou imate kupiti u Bio&Bio-a, DM-a i Mercatora, to su mjesta za koje ja znam, u DM-a je quinoa od Alnature, po meni najbolja, 26.90 kn za 500g, u Mercatora kosta 21 kn 500g a u Bio&Bio-a 500g kosta 35.50 kn,
-Quinoa (dm) -Quinoa (Bio&Bio) -Quinoa (Mercator) Edited by Thor - 04 Srpanj 2013 at 21:43 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
![]() |
|
Thor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
![]() |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
...i skupe ko svetog petra kajgana, kako se to vec kaže ![]() Ekipa, probajte amaranth s wheyem
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Bome necu kupiti 35 pola kile? pa daj , pa previše mi je to :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |