New Posts New Posts RSS Feed - D: Kirsty Gallacher: moj tjedni jelovnik
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Kirsty Gallacher: moj tjedni jelovnik

Post Reply Post Reply
Author
Tajchi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tajchi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Kirsty Gallacher: moj tjedni jelovnik
    Posted: 05 Veljaca 2017 at 18:05
Ma, sigurno ona može uz takav jelovnik odraditi jedno i pol satni trening.Mo'š mislit'!
Back to Top
israela View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote israela Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2016 at 12:18
dnevno! :D
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
Back to Top
israela View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote israela Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2016 at 12:18
da ovaj komentar na kraju ima smisla, jer ovo je definitivno premalo (ak ja velim da je malo onda je malo XD) i ako ja (arch nemesis visoko proteinske dijete) velim da je ovo jako jako malo proteina, onda je malo as hell. :) za ženu od cca 55-68 kg? hmmmm, 8600 kcal je za tri i pol dana. okej, možda može biti za neke zdravstvene potrebe, ležanje il trovanje želuca....XD u redu, no ne razumijem zašto je taj clanak onda uopce ovdje? mislim, ima ljudi koji samo prelete clanke tražeci brze primjere jelovnika i nacin da smršave pa onda nalete na ovako nešto i ne procitaju zadnji komentar.....a i vide kako ova ženska izgleda pa procjene da je i njima to dovoljno. probajte staviti ovaj komentar skroz gore kao napomenu :D moja jadna frendica je baš to vidjela (koja je sad na zdravoj dijeti ima puno puno za skinuti radi zdravstsvenih razloga) i zapitala se jel jede previše, ja rekoh ne nedo bog da jedeš manje, ak ovako skidaš a dobro funkcioniraš neema za tebe restrikcije. bokte ja sam u "anoreksiji" jela 1 500-700 kcal XD
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2016 at 10:16
Komentar je na kraju, ne....
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
neven73 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote neven73 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Sijecanj 2016 at 09:52
ne vidim svrhu ovakvih primjera jelovnika - osim možda da nas upozore kako se NE hraniti......
Back to Top
Perinjo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Perinjo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Sijecanj 2016 at 20:35
Svi komentari na temu: Kirsty Gallacher: moj tjedni jelovnik

Mislim da desetogodisnje dijete pojede vise od ove zene,katastrofa.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.