New Posts New Posts RSS Feed - D: Funkcionalnim treningom do mišicne definicije u 2 mjeseca (video)!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Funkcionalnim treningom do mišicne definicije u 2 mjeseca (video)!

 Post Reply Post Reply
Author
Badžo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 03 Lipanj 2016
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Badžo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Funkcionalnim treningom do mišicne definicije u 2 mjeseca (video)!
    Posted: 09 Lipanj 2016 at 13:22
Svi komentari na temu: Funkcionalnim treningom do mišicne definicije u 2 mjeseca (video)!

Nije loše izveden ovaj plan i program,samo smatran da neki pocetnik ne može ni blizu ispratit taj ritam i da bi došao blizu navedenih brojki treba sigurno par mjeseci vježbanja. Ali za nas koji smo malo duže( ja zadnjih 1,5 pol konstantno vježbam, prvenstveno street workout) mislin da se svakako može ubacit pokoja vježba u trening ili opcenito izabrati neki od programa u dane kad ne radimo svoj standarni trening! Samo dalje nastavite s objavljivanjem vježbi i svih ostalih stvari, dosta se može pokupiti i nauciti! Pozdrav! :)
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove


Joined: 22 Svibanj 2012
Status: Offline
Points: 631
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Lipanj 2016 at 23:27
Badžo, autor nije napisao ali program je jako prilagodljiv, što sa regresijom neke vježbe, što sa produljenjem intervala dok se potreban broj ponavljanja ne završi, itd... Hrpa parametera se može mijenjati, pa ga svaka zdrava osoba može raditi. Moj prigovor je samo da ne treba interval 20:10 nazivati Tabata protokolom, jer intenzitet tog protokola sigurno više od 80% normalne populacije ne može odradit, a ni ovim vježbama se taj nivo ne može postici, i naskok na povišenje bih zamijenom sa skok u vis+ privlacenje koljena na grudni koš, sigurnija je za umornu osobu, a jednako korisna. I da bi bio odlican, clanku fali još objašnjenje za personalizaciju i izbor intenziteta, ali to ocito nije tema ovakvih portala. Clanak tj program je sasvim ok, kao i preporuka za jogging pocetnicima, vecina ljudi nažalost ne shvaca da je potrebna odredena aerobna kondicija i za vježbe snage, zbog hrpe razloga.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.