Kako smo manje ili više uvijek u tijeku zbivanja, tradiciju ćemo nastaviti i sa ovim člankom. Kalendarski je zima. Iako “nije lav”, čini se da je zadnjih par dana lav dovukao kompletan čopor sa sobom. Osjećamo potrebu za više sna a bome i klope, jer tijelo troši energiju da bi nas zagrijalo. Iako bi većina posegnula za kojom ljutom da promrda cirkulciju, to nije najbolji izbor. Naime, u trenu će vas zagrijati ali će vas onda zapravo početi hladiti, jer alkohol sužava krvne žile. Slično kao ra...
- 0 komentara
- 0 x
- četvrtak, 23 veljače, 2012. u 12:32
Pozdrav svima Evo za sve zaljubljenike u bodybuilding pronašao sam stream za Arnold Classic pa ko hoće neka gleda u subotu je negdje ujutro moram još izračunati kada točno. http://streaming.bodybuilding.com/2012-arnold-webcast/?CJAID=10409943&CJPID=1265429 Tko je vaš favorit ? Moj je Branch
- 0 komentara
- 0 x
- srijeda, 29 veljače, 2012. u 09:05
Odlučila sam podijeliti s vama recept za keksiće od rogača koji sam dobila od prijateljice. Sastojci: 250 g raženog brašna 100 g rogača 125 g maslaca ili margarina (otprilike) 100 g smeđeg šećera (može i malo manje; umjesto šećera može i med ili neki zaslađivač, npr. stevia, ovisno što inače konzumirate) 2 jaja 2 vanilina šećera prašak za pecivo cimet limunova (ili narančina) korica sušeno voće (brusnice, marelice, grožđice...; po želji namočiti u rum...
- 0 komentara
- 0 x
- srijeda, 29 veljače, 2012. u 10:28
Eto, došla jesen, počela nova sezona svega i svačega :) Nisam se dugo javljala - imala sam puno posla ali sve je sjelo na svoje mjesto. Odlučila sam se profesionalno baviti fitnessom jer sam se u zadnjih godinu dana PREPORODILA :)) Fora je u tome što mi je to toliko milo i drago i toliko se bolje osjećam da želim prenjeti to pozitivno iskustvo na ostale ljude. Koliko su se moji treneri trudili za mene, tako ja želim sada napraviti nešto i za druge. Tako da eto, sad pikiram kojekakve semina...
- 0 komentara
- 0 x
- srijeda, 26 rujna, 2012. u 02:12
Sjećate li se kako vam je mama uvijek govorila da žvačete polako hranu koju jedete? I opet, mama je bila u pravu. Dobro žvakanje hrane ne samo da omogućava mehaničko usitnjavanje hrane nego pomaže ovom procesu te otpuštanju probavnih enzima. Nedovoljno žvakanje hrane može rezultirati nepotpunom i lošom probavom. Ovo znači da manje nutrienata, npr. amino kiselia dolazi do mišića što posljedično može ograničiti rast mišića. Prema japanskoj studiji brzina kojom žvačemo hranu ("eating rate" - E...
- 0 komentara
- 0 x
- petak, 12 listopada, 2012. u 09:04
Samo po sebi trcanje svakako ima prednosti-neko vrijeme cistog razmisljanja je jedna velika.Ako zelis napredovati kao trkac,najbrzi i najbolji nacin je trcanje s drugima.Grupa trkaca vise izlazi i uz poticaj prijatelja ces "tesko" nacin izgovor da ne odtreniras.:).Plus prijatelji te mogu motivirati da dodas vise gasa i kao rezultat postat ces pametniji trkac,uspostaviti pozitivniji stav i podici fitness na vecu razinu. Gdje mogu naci druge ljude za trcanje? Danas se moze naci puno profe...
- 0 komentara
- 0 x
- ponedjeljak, 06 kolovoza, 2012. u 02:37