Koliko mi vremena treba da smrsavim? |
Post Reply
|
Page 12> |
| Author | |
Lepy
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Koliko mi vremena treba da smrsavim?Posted: 28 Kolovoz 2013 at 21:00 |
|
Napisala si da puno sjediš.....dali sjediš na poslu ili doma? Ako sjediš doma zanemari post (and get yourself together, WTF!!!) a ako ne evo ti ideje:
Svaki dan sjedim 8-10 sati, na poslu naravno....ujutro na bicikl, 35 minuta do posla, 35 minuta nazad. Od malešnice do pešcenice i tako nazad. To ti je 70 minuta bicikliranja. MP3 na uši i peglaj. Imam auto, imam tramvaj blizu ali cemu se voziti u tramvaju pored smrdljivih, nervoznih ljudi ili potrošiti 200 kn tjedno na gorivo do posla i nazad i izgubiti živce u gužvama. 200kn x 4 = 800 = WHEY, hrana itd...pretpostavljam da se Markan slaže. Navecer negdje oko 19h opalim ili kardio 45 min ili teretanu koja u principu traje oko 90min. Teretana nemora biti skupa, tu blizu mene ima jedna za 150kn mjesecno. I izbaci namaze, majoneze, i ostali sh*t iz jelovnika. Kupi si zobene za ujutro....mnogima nije fino ali navikneš se, ili jaja. E sad, što se tice salame.....pileca prsa, pureca prsa i dimcek...ovisi od proizvodjaca do proizvodjaca ali u principu sve bi trebale imati masti u tragovima i 15ak grama proteina na 10dkg....sve ostale salame su bullsh*t. Nadam se da sam mrvicu pomogao.
Edited by Lepy - 28 Kolovoz 2013 at 21:00 |
|
![]() |
|
mettasttaza
The Boss
Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 20:23 |
Ne mora biti loše da ide na bus ili tramvaj..neka krene 5 minuta kasnije..i onda taman kada tramvaj krene neka trci za njim ...
![]() |
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 20:07 |
|
uvijek dajem ovaj savjet: ukini automobil i tramvaj i kreci se okolo pješke ili biciklom i kile puno bolje idu dolje, a to je samo za pocetak
|
|
![]() |
|
Barinjo
Cita FAQ
Joined: 06 Listopad 2012 Location: Varaždin Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 19:20 |
|
Meni se cini da si ti ljenguza koja nebi nista radila..a htjela bi smrsavit.
Nemoras odma trcat..kreni sa hodanjem.pol sata,sat,dodji ces i do trcanja samo treba dic guzicu i krenut.nece niko umjesto tebe
|
|
![]() |
|
Melora
Cita FAQ
Joined: 16 Kolovoz 2013 Location: Zadar Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 18:53 |
|
Pocela sam se malo vjezbati nakon savjeta da pocnem vjezbati. Ali samo ujutro po par minuta.
|
|
![]() |
|
Melora
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 18:43 |
|
*ispravak, pojedem uvijek isti dorucak.
|
|
![]() |
|
Melora
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 18:43 |
|
Zelim smshavit 6-8 kilograma.
Ne krecem se jer nemam nikud ici, a nemam kondicije za trcanje po parku. Uvijek isti dorucak, jedino se rucak i vecera malo razlikuju. Ne jedem nista masnog, ni slatkog ni junka. Ne znam koliko kcal pojedem, ni koliko trebam, ali... u mjesec dana sam izgubila 5 kg. Yay! Samo da to ne vratim. |
|
![]() |
|
mettasttaza
The Boss
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 12:00 |
|
haha pda! :D
|
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Gym_girl
Fit moderator
Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 11:59 |
|
Aaaa, ti misliš na kcal deficit? Jer deficit je deficit, bio on posljedicom smanjivanja kcal, dizanja aktivnosti ili kombinacijom što bi kao bilo najbolje....ali kako god odeš u minus, kilaža bi trebala ici dolje..
|
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
mettasttaza
The Boss
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 11:53 |
|
Pa ne znam napisao je da se najbolje skida kilaža trcanjem...
|
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Gym_girl
Fit moderator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 11:51 |
|
Mett, a što drugo?
![]() |
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
mettasttaza
The Boss
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 08:58 |
|
Mislim da nema boljeg od deficita za skidanje kilaže :)
|
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Gym_girl
Fit moderator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 02:03 |
|
Ch4KiT, ma o cemu pricaš? Hoceš reci da neovisno o tome koliko jedemo, ako ne vježbamo, necemo izgubiti ni grama jer ce "tijelo i s time biti zadovoljno"? Odakle samo te teorije :)Da, bilo bi idealno vježbati i kretati se više, prvenstveno radi kompozicije tijela, a i same mogucnosti da jedemo više, te drugih benefita ali ne možemo reci da je vježba uvjet za mršavljenje - zna se koji je uvijet, a to je deficit. Kako ce ga netko napravit to je njegova stvar. A i svatko ima svoje vizije, ciljeve i želje - nekima uopce ne smetaju da su skinny fat, glavno da stanu u manju robu. 100 ljudi 100 cudi :) Melora, reci ti nama prvo - koliko uopce želiš smršaviti, koja je tvoja ciljana težina? Zašto se ne kreceš, što te sprjecava u tome? Jedeš li svaki dan otprilike ovako? Uvijek isti dorucak? Jedeš li što slatkog, masnog, junka? Znaš li koliko kcal dnevno pojedeš i koliko bi uopce kcal trebala jesti? |
|
|
|
![]() |
|
Ch4KiT
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 17 Kolovoz 2013 at 21:11 |
|
Istina je sto kaze,mozes ti imat ko zna kakvu dijetu,ako neradis nista,tijelo je i s time zadovoljno i ostaje na istoj kilazi,treba vjezbat najbolje,ako nemas vremena uzmes pola sta na dan i odlicno,domace vjezbe neke,pa nekad 2-3 puta tjedno otic trcat po pola sata i tako,tako se najbolje skida kilaza :).
Samo pazi,najvaznija stvar ti je,nemoj si govorit,necu smrsavit necu smrsavit,ti to mozes ti to hoces,volja i to je sve :) |
|
![]() |
|
Scarpetta
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16 Kolovoz 2013 at 11:27 |
|
evo primjer, jedan od puno dostupnih
http://fitnessangels.net/hr/zapocnite.php |
|
![]() |
|
Scarpetta
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16 Kolovoz 2013 at 11:05 |
|
ne treba ti novac za teretanu, možeš jako jako puno napraviti doma bez ikakve opreme samo sa svojim tijelom raditi vježbe (cucanj, iskorak, sklek...i sl)
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page 12> |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

Markan1989 wrote: