Kruh - jedete li ga i koji? |
Post Reply
|
Page 123> |
| Author | |||
debi
Cita FAQ
Joined: 04 Ožujak 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Kruh - jedete li ga i koji?Posted: 13 Kolovoz 2010 at 17:07 |
||
|
Ja kruh jedem svaki dan, š krišku uz kajganu od jaja za dorucak. Ne kupujem nego u pekac ubacim sastojke |
|||
|
Kroz trnje do zvijezda.
|
|||
![]() |
|||
jole00
Cita FAQ
Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16 Svibanj 2010 at 18:26 |
||
|
@Thorn: pregledao sam svaki komad kruha na pekarskom odjelu
u lidlu..mislim da me kamera prati cijelo vrijeme dok sam tam jer sam vec postao sumnjiv lagano
@DAvor: jel to ima u Lidlu? |
|||
![]() |
|||
davor23
The Boss
Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15 Svibanj 2010 at 07:09 |
||
|
Biomix.. 500g u vrecici pakiran.. meni odlican..
|
|||
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak
Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15 Svibanj 2010 at 03:03 |
||
|
To sam i ja pomislio al sam se raspitao i saznao da je tam di su i ostali pekarski proizvodi i bar tu kod nas u OS ga ima hrpe, nije više tam di je bio |
|||
![]() |
|||
jole00
Cita FAQ
Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15 Svibanj 2010 at 00:45 |
||
|
Jeste primijetili da više nema onaj kruh u Lidlu,kaj je pakiran kao 500g integralni..ko onaj fitness iz DM-a samo jeftiniji? ili ga to jedino nema u mom Lidlu u Zgu..
|
|||
![]() |
|||
niXa
Viden/a u gymu
Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Travanj 2010 at 14:31 |
||
|
vecinom kukuruzni
|
|||
![]() |
|||
Carnivore
Cita FAQ
Joined: 15 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Travanj 2010 at 14:13 |
||
|
ma fitness kruh koristim kada mi za fax treba slozim si sendvic od posnog sira, neke pilece\purece sunke kao dimcek, vindon deluxe, ili ona pipo fit pileca stavim neko porvrce gore, tu i tam senfa
isto tak si radim svoju pastetu od tune koju izmiksam s paprom, zlicom senfa, pasirane rajcice, vlasca i jos kojim zacinom po izborom, to premazem na taj kruh i da imam obrok dok sam na predavanjima |
|||
![]() |
|||
iveee
Viden/a u gymu
Joined: 08 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 15:08 |
||
|
kruh ne al zato svaki dan za marendu na poslu integralno pecivo sa sjemenkama i u njegu filete od tune i kap soli ..bude za prste polizat ...ako niste svakako trebate provat ..cila firma se zarazila uz mene ..hehe ..vise niko ziv nejede bureke i slican junk food ..:)
|
|||
![]() |
|||
palina
Cita FAQ
Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23 Ožujak 2010 at 23:34 |
||
Ne znam na sto misliš pod crni kruh
Kruh od pšenicnog tamnijeg brašna bude malo tamniji nego bijeli , gotovo slici na polubijeli . Naj tamniji kruh ti bude kruh od raženog brašna. Sve sto je tamniji znaci da ima boje.
Bar koliko se ja razumijem ....
|
|||
![]() |
|||
palina
Cita FAQ
Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23 Ožujak 2010 at 23:21 |
||
Kako izdržim ??? Ne znam ni sama ...hmm valjda navika
Danas sam se najela za rucak , na poslu sam pojela Musli bar i kasnije malo deblju fetu šunke ... Raženi kruh se ne može napraviti od samog raženog brašna . Da bi bio najcisci raženi u pravilu se miješa sa jednom cetvrtinom polubijelog brašna. To sam negdje procitala jer na deklaraciji ne piše tocan omjer. On mora biti onako težak , gusti i tvrdi. Sve sto je mekši znaci da je miješan u vecem omjeru sa kakvim pšenicnim brašnom. Isto tako ide sa intergralnim , samo što bude mekaniji od raženog. Kad se pita kruh od intergralnog brašna znaju uvaliti sve i svašta. Intergralno brašno se miješa u puno vrsta kruha , najcešce sa bijelim pšenicnim i dodaje se malo sjemenka i boje ... i eto ti tzv. zdravi kruh
|
|||
![]() |
|||
jole00
Cita FAQ
Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23 Ožujak 2010 at 20:51 |
||
|
Meni super kad pitam u pekari sastav za neki raženi kruh ili neki sa sjemenkama,da vidim omjer kak je kojeg brašna i cega vec pa mi samo kažu pa to ti je onaj zdravi
Jel se u crni kruh u pekarama stavlja neka umjetna boja da on bude tak tamniji? mislim da mi je to neko spomenuo,ak nisam krivo cuo hehe |
|||
![]() |
|||
Theia
Pali po spravama
Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23 Ožujak 2010 at 12:14 |
||
|
U pravilu ne jedem, nemam ga uopce naviku kupovati (pa moj brat poludi kad shvati da neeeema sendvica
), ali ima jedna pekarna pokraj koje ne mogu proci a da ne pojedem njihovo mlijecno pecivo sa sirom - naprosto se ne želim kontrolirati! ![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl
Fit moderator
Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23 Ožujak 2010 at 10:29 |
||
|
ma kakvih 8 h, mene raženi kruh ne drži ni 2 h
e to to...uvijek sam se pitala koliko su ti integralni i raženi stvarno takvi, ono - imala sam feeling da mi se smiju u facu kad dođem u pekaru i kupim integralni, a ono isti klinac - bijelo, polubijelo brašno, malo integralnog i nešto da mu da malo tamniju boju...a ja optimist mislim da dobro radim :))...pa mi je jedan decko koji je radio u pekari objasnio proces, pa se uvjerih u opravdanost takvog feelinga....ok, nije svugdje isto, ni kod svih vrsta ali....rađe ja kupim raženo brašno i napravim sama. |
|||
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
palina
Cita FAQ
Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Ožujak 2010 at 23:39 |
||
Ako je kruh miješan od bijelog polubijelog i mislim malo raženog brašna sa žitaricama zdravi onda sam se prevarila
Znam gotovo sve deklaracije napamet jer prodajem kruh
Možda ima više vrsta Biomix hm...
|
|||
![]() |
|||
palina
Cita FAQ
Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Ožujak 2010 at 23:32 |
||
Jeste oko 8 sati , danas se ponosim sama sa sobom jer sam izdržala
cijelo popodne samo sa jednom bananom i jabukom bez komadica kruha
|
|||
![]() |
|||
davor23
The Boss
Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Ožujak 2010 at 13:15 |
||
Ma otkuda tebi da Biomix ne spada pod zdraviji kruh??? |
|||
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
Post Reply
|
Page 123> |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |



Topic Options
Post Options
Thanks(0)

Jedino tako, koliko - toliko, znam šta je u njemu. I to je uvjiek kruh od integralnog brašna i zobenih pahuljica. 
jole00 wrote:
I te vocke te zasite?
Možda ima više vrsta Biomix
hm...

, danas se ponosim sama sa sobom jer sam izdržala 
I te vocke te zasite?
hm...
