New Posts New Posts RSS Feed - nema vise okolisanja ogledalo je okrutno
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

nema vise okolisanja ogledalo je okrutno

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: nema vise okolisanja ogledalo je okrutno
    Posted: 25 Kolovoz 2011 at 12:50
...tu ni ocajna dijeta
2 dana prije ljeta
nece nista promijeniti
ti si debeli, debeli, debeli, debeli Beer

Kao sto se vidi, volim Hladno pivo (ipak smo si kao generacija i decki su svirali u garazi dok smo mi sjedili ispred, uz hladno pivo LOL).

Odmah da najavim da ce biti dosta za citati jer mislim objasniti svoj problem, kako se trenutno borim s njim te zatraziti sugestije i pomoc, kako sam vec i napisala u predstavljanju. I mozda uz to pomoci i nekome ko ima slicne probleme kao i ja, sa zglobovima, misicima, lordozom i skoliozom.

Moja debljina je kako estetski tako i zdravstveni problem, pri cemu ne mislim na probavne probleme, krvnu sliku i srce jer je to sve u najboljem redu da se i doktori iznenade kad vide nalaze LOL nego na opterecenje na zglobove, kosti.
Krenula sam na "dijetu" prije 7 tjedana, na visinu š60 imala sam 83 kilograma zive vage. Nakon 7 tjedana imam 77, dakle 6 kila je otislo. S tim da je tih 6 otislo u malo manje od 6 tjedana i sad vec preko š0 dana stoji na istom i ni bu ni be. Ne ide gore ali ne ide ni dole. Plan mi je do sljedeceg ljeta skinuti cca 22 kile, osjecala sam se najbolje sa 60 kila pa tome i tezim. Iako ce neki reci da je 60 kila na š60 visinu malo previse, ja sam se u tom periodu osjecala najbolje. Kad do toga dodem onda cu mozda razmisljati o skidanju dalje.
S obzirom na dvije nezgode (prometna i skijaska) koje su rezultirale sa vise otvorenih i zatvorenih prijeloma imam "podrobljene" kosti te neke ostecene misice. Zbog loseg stanja koljena, gleznja te jednog kuka fizijatar i ortoped preporucuju samo plivanje i hodanje, i to po ravnoj povrsini. Da ne duljim sad u medicinska objasnjenja povreda i ja se slazem s njima s obzirom na tegobe koje imam. Od zadnje operacije je proslo 5 godina, od dugog lezanja (atrofirali micisi) i lose prehrane skupilo se tih dvadesetak kila viska. Ceka me jos jedna operacija ali to je nebitno u ovom trenutku no prije nje bi svakako trebalo skinuti te kile.
Odluka je pala prije ljeta, ne zato da se lakse skinem u badic na moru nego zato jer preko ljeta ima puno svjezeg i povoljnog voca i povrca, idem na godisnji koji mogu iskorsititi za plivanje i vecernje setnje (do prvog skljocanja u koljenu, onda moram prestati). Da se ne bi zavaravali, 3 kile se mogu skinut u par dana, ali ove koje ja nosim nikako i uz cinjenicu da su sportovi zabranjena tema problem je malo veci i rjesava se malo dugotrajnije.

Kako je teklo skidanje prvih 6 kilograma.
U prva 3 tjedna prije godisnjeg bila je odredena redukcijska dijeta, zbog strke na poslu nije bilo nikakve fizicke aktivnosti. Izbacila sam sve zloceste secere i ugljikohidrate, nije bilo ni rize ni tjestenine, lubenice, grozda ili banane. Skinula sam 2 kile samo prehranom, od toga je vjerojatno samo pola kile masno a ostalo vodaLOL. Napominjem da nemam frizider na poslu ni mikrovalnu pa moram kombinirati klopu koju ne treba grijati i koja moze prezivjeti do rucka bez frizidera. (ako neko zna gdje ima za kupiti termosica za krutu hranu?)
Prehrana:
D: š tvrdo kuhano jaje, sok od paradajza ili 2 zlice posnog sira i sok od paradajza
šMO: kuglica ili dvije mozzarelle (ona mala kojih ima vise u pakiranju), mini paradajz ili pureca prsa (sunka), paprika
R: Pureci ili pileci file, tanjur salate ili salata od tune (konzervirana u masinovom ulju a ulje proliveno, paradajz, paprika, masline, krastavac)
2MO: malo celera i koji badem ili opet mozzarella i badem ili paprika, mali krastavac svjezi
V: ako je ostalo od rucka, ako nije onda malo posnog ili zrnati i opet ugljikohidratic u obliku paradajza ili krastavca ili tikvice
Vode izmedu š.5l i 2.5l ovisno kolko me trazi organizam, pri cemu ne mislim da me uhvati nesnosna zed nego š.5l minimalno a sve preko je ako osjetim zed, jer cesto se dogodi da je u biti zed a ne glad LOL.
Kalorije nisam racunala nego cisto okvirno iako su neki dani bili i ispod šk kcl zbog strke.

Nakon 3 tjedna i prvih 2 kg dolazi sljedeca 3 tjedna i 5 kg manje.
Godisnji... jupiiiiiii. Prvi tjedan doma pa onda more, odluka da se ne vazem do povratka. Plivanje i vecernje setnje. Dva puta dnevno zacrtana ruta plivanja i vecernja setnjica do prvog skljocanja zglobova.
Prehrana:
D: pola snite punozrnatog kruha iz vakumiranog pakiranja tipa fitness kruh i te fore, zlicica light sirnog namaza ili kava salica one kemije od vocnog jogurta bez secera i spomenuta snita kruha (crnaa kava uvijek s umjetnim sladilom jer se jos ne mogu priviknuti na cistaka) i najcesce mini paradajzic ili paprika.
šMO: mozzarella i mala nektarina ili malo badema i snitica purece sunke
R: kaj se vec kuhalo ali ako je pohano onda skinem oklop ako je varivo neko onda ne radimo zaprsku, pola zdjele salate od razngo povrca, uglavnom uvijek neko krto meso i povrce
2MO: neka vocka ili povrcka (jabuka, nektarina, breskva, kruska, paradajz, paprika, krastavac)
V: tuna iz konzerve i neka povrcka ili jogurt kemija light sa indijskim orascicem ili zrnati sir
Osjecam se dobro, vecernje setnje su malo duze do prvog skljocanja, vagu na moru nemam al sam ziher da je otislo jos malo dolje samo ne znam koliko, na moru sam i pamucnim kratkim hlacama ili u badicu pa nemam osjecaj.
Dolazim doma, stajem na vagu, 7 kila ukupno manje! Idesh Djurdja!Big smile Oblacim trapke i stezem remen, 2 rupice od pocetka.
Kile sam trebala prvo skinuti da bi setnje uopce bile moguce.
Od onda je proslo š0 dana. Vaga ne mrda, remen je ni vrit ni mimo izmedu druge i trece rupice. Ne plivam... Vecernje setnje od 20 do 30 minuta ukupno do skljocanja. Uglavnom stagnacija.
U veceri znam malo ubaciti i parmezana, u meduobroku znam ne imati proteina ako mi je dan totalno razdrman ali u 3 obroka ih imam. I dalje ne jedem nista od bijelog brasna, nikakav konzumni secer osim onog kojeg ima u senfu ili ajvaru, nema bijele rize, da ne spomenem grickalice i slatkise.
Nisam od prehrambenih dodataka niti sam do sad konzumirala zitarice kao zobenu kasu.
Ja sam ugljikohidratni tip, tocnije volim peciva i te gluposti. Za razliku od nekih (procitano na forumu) mogu proci pokraj pekare bez da padnem u nesvjest, mogu sjediti kod frendice koja pece klincima kekse bez da posegnem rukom iako mi jako fino mirise i znam da su izvrsni i isto tako mogu svojima doma ispeci piceka i krumpir bez da polizem prst. Bravo ja LOL

Od sljedeceg tjedna vracam u prehranu integralnu tjestetninu i rizu, mahunarke. Razmisljam o zelenom caju iako ga ne volim i planiram ga zasladiti sa steviom ili agavom a izbaciti umjetne zasladivace.
Jos moram skinuti kila prije nego uspijem povecati ture setanja. Nadam se da cu do š.9. skinuti jos barem jednu kilu pa idemo dalje.
Mislim da sam sve napisalaLamp

Greske u prehrani (jer u podforum o vjezbanju jos nema smisla ulaziti)? Sugestije?
Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 13:13
E da. Trenutna prehrana, tj. danasnji dan kakv je bio do sada i kakav je plan za ostatak.
D: sendvic od punozrnatog kruha sa sirnim namazom (kucna izrada, posni sir, mljevena paprika zrno soli), pureca pursa sunka i mali friski krastavac
šMO: mozzarella i jabuka (domaca kiselkasta mlada)
R: (od jucer) pecena pureca prsa sa pecenim povrcem paprika, cesnjak, luk u vlastitom soku zacinjeno bosiljkom, mazuranom i malo soli (u onoj vrecici, iako nisam bas od pecenja u vrecicama al jucer smo to pekli tako)
2MO: malo posnog sira i zelena salata
V: tuna iz konzerve sa nekom salatom
Vocni sam tip i ako ne pojedem barem jedan komad voca na dan jednostavno ubijam i grizem. lol
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak
Avatar

Joined: 15 Srpanj 2007
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 4399
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 13:26
Ovako na brzinu kako sam bacilaa oko, cin mi se premalo hrane, zato je i došlo do stagnacje, odnosno do usporeenja metabolizma.. sad..neznam koje su ovo kolicine...ali gledaj daa kad jdeš ribu bi trebala imat između š50g i 200g, a meso oko š50g sirovo..... Mozzarelu radje zamjeni sa posnim... i ubaci još vše zelenog povrca.....

A sad  što see vježbanja tice, uvijek poostoje vježbe koje se smiju raditi, zato uvijek poludim kad ortoped i fizijatar slucajeve poput tebe ne upute nekom fizioteraapeutu nego jednostavno sve zabrane.. jeah wright..... 
Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 13:35
Kolicine se krecu tako kako pises, meso u sirovom izdanju bude izmedu š50 i 200 grama u obroku, zeleno povrce bude najcesce u obliku nekog variva, kelj, zelje, prokulice i brdo zelene salate, matovilac, riga. Riba ako je u sirovom izdanju bude obicno izmedu 300 i 400 grama ali nisam sigurna koliko ostane kad se grilla, a konzervirana kako koji puta, ako imam malu konzervu onda je mala ako imam onu vecu onda je veca, jeziga.
Vjezbe kao vjezbe nisu zabranjene, ne mislim na sve vjezbe nego na one pod opterecenjem i na sportove koji ukljucuju trcanje a na bicikl ne mogu voziti osim imaginarnog u bazenu ili na podu. Imam nekoliko vjezbi koje izvodim koje mi je dala fizioterapeutica s obzirom na zadnje snimke rtga i mra. No svi su se slozili oko toga da treba skinuti jos par kila prije bilo kakvih drugih tezih vjezbi.
Mozzarella, Cry, ali imam jos jednu kuglicu doma pa prelazim na posni umjesto nje.

Probat cu kroz sljedecih tjedan dana vagati tocne kolicine pojedenog pa cu imati tocnije podatke.

Hvala na brzinskom odgovoru Smile


Edited by Wanda
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 29 Lipanj 2009
Location: RI
Status: Offline
Points: 9271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Kolovoz 2011 at 01:00

Wandica, rješit cemo mi to Wink

Treba ubrzat metabolizam - u tome je kvaka. Naglo si krenula na prenizak unos kalorija -  šokirala si tijelo i natjerala ga na paniku. Kile su brzo otišle (najvše voda) ali onda je došlo do plafona - jer se tijelo adaptiralo na novi unos, shvatilo da ce od sada nadalje tako i biti i pocelo tražiti rješenje kako da na najbolji moguci nacin sacuva energiju koju odjednom ne dobiva izvana nego se mora snalaziti samo - kako? Tako da usporava ili gasi neke procese u tijelu koji zahtijevaju vecu potrošnju energije i da sacuva masti kao zalihu.....

Shvati da tvoje tijelo ne zna da ti želiš skinuti par konfekcijskih brojeva, a frižider je pun hrane Smile Ono isto reagira bila ti u pustinji bez hrane ili u ovoj situaciji kada je hrana prisutna ali ti biraš smršavjeti iz svojih razloga. Njegova najveca briga je da te što duže zadrži na životu, a to radi minimiziranjem potrošnje energije - usporavanjem metabolizma...u biti, ono te samo želi spasiti Smile

Koji su moji savjeti...:

š. Trebalo bi povisiti kalorije, bar za 200 kcal. S ovim sada jedva dođeš do š000 dnevno, ako i toliko...a ispod nikako ne biš smjela ici....navodno je š200 minimum kalorija s kojima možeš unijeti dovoljno hranjivih sastojaka. Nije potrebno izgladnjivati tijelo - treba ga hraniti ali pametno!

2. Prošetaj prije obroka malo ako možeš - kažeš da ne možeš hodati više od 20-30 min..nema problema, odradi par ruta po toliko! Ako možeš, prošetaj ujutro prije dorucka 20-30 min, pa popodne prije ili nakon rucka, pa još jednom navecer....bitan je kumulativni ucinak Wink

3. Dodaj masti malo u obroke - maslinovo ulje, laneno, lanene sjemenke, orašasti plodovi...masti su bitne!

4. Jedi više kcal u prvom dijelu dana - što se vecer bliži smanjuj...

5. Mindset - osjecaj se dobro u ovom trenutku, takva kakva jesi, ne možeš pobjeci iz svoje kože - ne gledaj na svoje tijelo kao na nešto što mrziš jer ce te ono tako samo odvlaciti nazad u tu sliku. Tijelo je instrument uma i što god zamislimo tamo ce nas voditi. Ako se vec sada budeš osjecala kao si ostvarila cilj ili bar došla pola puta do njega - tijelo ce automatski krenuti prema njemu, a ti ceš odjednom dobivati sve više volje da osvojiš svijet Wink Prihvati svoje sadašnje stanje kao takvo i poduzmi sve da takvo ne ostane - i uživaj u procesu dolaženja do cilja sa najpozitivinijim osjecajima o sebi koje možeš naci Smile




Edited by Gym_girl
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Kolovoz 2011 at 08:28
Hvala Gym_girl.

š. Evo iskreno po pitanju broja kalorija ne mogu tocno tvrditi koliko uzimam jer ne vazem bas sve pojedeno ali da sam ispod š000 kcal to se dogodi mozda jednom do dva puta tjedno, kad je totalna panika s poslom uz dodatnu strku okolo pa umjesto nekih proteina sa malo konkretnih ugljikohidrata ja pojedem samo vocku ili povrcku kao meduobrok ali od danas vazem tj. brojim sve unesene kalorije pa cu moci tocnije napisati koliko je zapravo dnevni unos. Nisam gladna, to je po meni dosta bitna stavka jer masu ljudi koji su krenuli na "dijetu" u smislu konkretnije prehrane i oni koji idu na neke od ovih planetarno popularnih opet "dijeta" mi se tuze da su gladni, kao pojede dorucak koji mu pise na papiru i onda je vec za sat vremena gladan. To se meni ne dogada i to me u neku ruku veseli Smile.

2. Jedan od problema je sigurno i to plivanje kojeg vise nema, dakle jedan oblik potrosnje kalorija manje. Tu sad moram ubaciti jos jednu setnjicu barem kako pises. Plan je od sutra (danas sam zaspala jer mi nije sat zvonio pa sam trkom na posao iz kreveta LOL) jutarnja setnja pa dorucak i klasicna vecernja setnja.

3. Masti mi se cini da koristim, provjerit cemo. Maslinovo ulje stavljam u sve salate a u neke dodam i balsamico ili sok od limuna. Ako uzmem tunu u vodi onda isto dodam malo maslinovog. Kroz dan maznem koji badem, indijski orascic ili brazilski (iako mi brazilski bas nisu jako fini ha ha), kikiriki. Lanene sjemenke nisam jos kombinirala osim onih koje mi se nalaze u jutarnjem punozrnatom kruhu.

4. Evo bas sam si iskombinirala danasnji dan po ovome s malo vise kalorija,
D: sendvic od punozrnatog kruha (snita), domaci sirni namaz, dimcek  (3 snitice), paprika naribana + tvrdokuhano jaje
šMO: posni sir (pola pakiranja, mislim da je to š25g) s mljevenom paprikom i nektarina (vec buljim u nju iako nisam sigurna da je to pametno LOL ali vele bolje voce do podne a ne kasnije)
R: pileci file u foliji (cca 250 g sirovi), pofurena brokula s maslinovim i cesnjakom, glavica zelene salata
2MO: jogurt i mozda malo celera ako mi ga nisu pojeli
V: ostala mi je kuglica mozzarelle i malo badema

5. Ma osjecam se ja sad super, vec sad mi je lakse na peti kad bez lifta, ha ha. Samo me š0 dana stajanja na mjestu iznenadilo ili naljutilo, nisam jos sigurna T&#šš1;ngue.

A mozda mi se vaga pokvarila LOL

Nego... S obzirom da bas i ne konzumiram previse ribe, ako ne racunamo 2 do 3 puta tjedno malu konzervicu tune 80g (dakle vec je i preradena na neki nacin i ko zna cega sve jos ima unutra a da ne znamo) da li da uzmem omegu3 kao dodatak prehrani, recimo u danima kad nemam nikakvu ribu na meniju?
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak
Avatar

Joined: 15 Srpanj 2007
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 4399
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Kolovoz 2011 at 11:40
Ja bi stvarno ubacila neke vježbe snage, malo barem, ako želiš možeš mi poslati dijagnozu na PM....pa ti budem izvukla štabi ipa smjela raditi, rukke, trbuh i leđa sigurno možeš...a i nekakva statika za nožice može samo ddobro doci, uglavnom da izgradiš malo mišica..jer povecanjem mišicne mase, ubrzavaš metabolizam, podiže se bazalni, a i sami mišici troše više energije...uglavnom... mislim da bi ti to dobro došlo uz šetnjice.....
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2010
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Kolovoz 2011 at 11:56
Originally posted by Wanda Wanda wrote:



Nego... S obzirom da bas i ne konzumiram previse ribe, ako ne racunamo 2 do 3 puta tjedno malu konzervicu tune 80g (dakle vec je i preradena na neki nacin i ko zna cega sve jos ima unutra a da ne znamo) da li da uzmem omegu3 kao dodatak prehrani, recimo u danima kad nemam nikakvu ribu na meniju?

Naravno, svakako kupi omegu 3 Wink
btw. izbjegavaj konzerve, kupuj svježu ribu (ako vec moraš, radije kupi tunu u komadima nego u komadicima)
Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Kolovoz 2011 at 14:47
dalila: Imam neke jednostavne vjezbe snage koje mislim da mogu isvesti s obzirom na rotaciju kuka i fleksiju ostalih zglobova. Imam i neke utege od pola like, one na cicak traku. krecem od ponedjeljka.
ne ne, ne mislim gledat tv cijeli vikend nego idemo kod rodbine brati jabuke... i to ce mi biti neki workout.

pitbull: Ja s ribom ne znam izac na kraj. Nikako se ne slazemo u kuhinji oko pripreme (ne racun przenu ribu jer je to must not!) LOL. Uglavnom uzimam Rio mare jer u drugim konzervama ona masa cak ni na komadice ribe ne lici. Imas mozda neku preporuku za tunu u komadima (od ovih popupreradevina)?
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2010
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Kolovoz 2011 at 16:13
Ak tvoj novcanik može preživjet Rio Mare tunjevine, slobodno :D Najidealnije bi bilo jest svježu tunu i ostalu ribu, ali komadi > komadici ;)
Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Kolovoz 2011 at 10:06
Evo mene, prosao vikend, vagala se nisam, vazem se tek u cetvrtak, to mi je neki "sveti dan" LOL.
U subotu sam usla u zabranjenu zonu, za rucak je bio cuspajz od raznog povrca (bez ajnprena) ali od mesa su imali samo fasirance od buta, naravno samo meso nije problem ali je bio u mrvicama C&#šš1;nfused, no pojela sam samo jedan komad. Ostatak vikenda bio kako treba.

Pitbull: da, nisu bas jeftine ali dvije konzerve tjedno mogu pretrpiti. Kolegica je dobila neki paket od NW sa raznim dodacima prehrani pa mi je velikodusno poklonila Omegu3, jedan trosak manje Smile.

Uz to sam otkrila da od prijatelja brat ima spravu za veslanje, malo je u rasklimanom stanju ali mislim da se moze posarafiti da bude za upotrebu. Cini mi se kao dobro rjesenje jer kod veslanja ipak nije moja kilaza stalno na zglobovima. Plan je za pocetak dva puta tjedno odveslati, samo jos ne znam koliko kilometara u komadu LOL.
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak
Avatar

Joined: 31 Svibanj 2010
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 4250
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Kolovoz 2011 at 16:19
Hehehe, ma nisi usla u nikaku zabranjenu zonu , rucak je bio odlican Wink . nema tu mrvica toliko da bi trebalo ih gledat, mene bi više smetalo to kaj se faširanci prže u dubokom ulju i kaj su zapravo masni........ali u kombinaciji sa cušpajzom od povrca bez kruha su super obrok........

AK govoris o veslackom ergometru to je po meni najbolje moguce za odradit kao HIIT, kardio, ili samo zagrijavanje.....stvarno cijelo tijelo radi , tak da ak to smiješ sam veslaj
Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Kolovoz 2011 at 08:36
Ma na to sam i mislila, cuspajz niej problem nego taj prokleti fasiranac LOL
E sad... nije bas veslacki ergometar kakvim si ga predocimo kad izgovorimo to, elektronika je riknula pa nema nikakvog ocitanja, ali mozda cemo i to uspjeti srediti.

Nego, danasnji meni... malo drugacije poslozeno nego inace jer mi je tempo takav da cu jesti "s nogu" dok hodam od lokacije a do b.LOL

D (oko 8): 2 kuhana jaja, š punozrnati dvopek kruscica/polovica od Pagena (5škcal, secer 0.3g, masti 0.8g, vlakana š.2g), kava s malijekom (u kaficu), breskva
MOš (oko šš): sendvic od punozrnatog kruha, kucni sirni namaz od posnog, 4 snite dimceka i to zaliti sa light jogurtom
R (izmedu 2 i 3): zrnati sir (opet jedem u hodu a s njim dode i zlicica plasticna LOL), š punozrnati dvopek ko i u dorucku, 2 mini paradajzica
2MO (kad dodem doma e sad... izmedu 5 i 6): mali komad bijelog mesa iz juhe koji je ostao (mozda š00g) i nekoliko prokulica iz te iste juhe prelivenih sa zlicicom maslinovog i acetom
V (najcesce oko 9): posni š25g i nekoliko badema
I prije svega ujutro, cim se probudim dok jos ne znam za sebe, ili pola dcl soka od grejpa u casi vode ili zeleni caj sa par kapi sirupa od agave.

E sad... citam ja tako sve vase jelovnike a u meduvremenu sam procitala i opce naputke o prehrani. (I prije citanja nisam bila daleko po tome kako sam si slozila nacin prehrane, bravo ja LOL) Skoro svugdje u uputama pise ugljikohidrate izbaciti u popodnevnim satima, izbaciti kombinaciju netakodobrih ugljikohidrata (kruh, tjestetnina) i bjelancevina u istom obroku i slicno. Onda citam vase jelovnike i u dosta njih se pojavljuju ugljikohidrati s vlaknima u popodnevnim i vecernjim satima (tipa crni kruh, kruh od razlicitih zitarica sa i bez nekih bjelancevina). Sad sam u dilemi. Iako vecina ovdje ne radi na mrsavljenju velike kilaze nego na odrzavanju dobre forme i postizanjem jos bolje.  Jel to neki veci zajeb ako ja mi š meduobrok bude jaci sa ugljikohidratima od dorucka, ili u drugom meduobroku imam tu snitu punozrnatog jer jedem s nogu npr.?


Edited by Wanda
Back to Top
Wanda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Kolovoz 2011
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wanda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Rujan 2011 at 20:37
Mali update: vaga kaze -2 nakon 2 tjedna stagnacije. Party

75






Edited by Wanda
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak
Avatar

Joined: 31 Svibanj 2010
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 4250
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Rujan 2011 at 22:46
Originally posted by Wanda Wanda wrote:

Mali update: vaga kaze -2 nakon 2 tjedna stagnacije. Party


bravoThumbs Up
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2010
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Rujan 2011 at 00:25
Originally posted by Wanda Wanda wrote:

Mali update: vaga kaze -2 nakon 2 tjedna stagnacije. Party

Clap
samo naprijed Wink


Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.