New Posts New Posts RSS Feed - koje vježbe sa bruhom??
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

koje vježbe sa bruhom??

 Post Reply Post Reply
Author
stiglicina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 30 Rujan 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote stiglicina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: koje vježbe sa bruhom??
    Posted: 01 Travanj 2013 at 13:50
Bok svima. Kao što sam nedavno napisao dobio sam preponski bruh a sad je novost to što sam za operaciju narucen 05.12., za f**kING 8 mjeseci (hrvatsko zdravstvo je nešto prelijepo i extra funkcionalno). Volio bi da do tada bar nešto mogu vježbati jer u protivnom cu poludit, prvo cekat 8 mj do operacije a onda nakon operacije sigurno 3-4 mj dok to sve ne zacijeli kako treba. Ako se da kome od trenera ili opcenito ljudi koji se full kuže u to koji sve mišici rade u kojim vježbama da mi napišu samo neki popis vježbi koje taj famozni trbušni zid pogadjaju što manje. Recimo vježba za biceps s z šipkom na na stojecki mislim da full aktivira i trbušni zid tako da mislim da to ne bi smio radit - ili se varam? Znam samo to da ako necu moc vježbat prije operacije tih 8 mjeseci da cu bit spreman za kakvu psihijatrijsku ustanovu, sad ne vježbam 2 tjedna i vec sam lud i od viška energije i od želje za znojenjem. Da, i kako je s trcanjem? I to se isto zabranjuje? Ovi doktori su svaki svoje pameti. Jedan kaže ne smiješ ništa radit, drugi kaže samo slobodno idi u teretanu i radit (inace radim u skladištu gradjevinskog materijala - znaci utovar vreca cementa, žbuke i sl u aute, drugim rijecma teška fizikalija :)), treci kaže ne možeš u teretanu ali radit možeš, cetvrti kaže radit ne smiješ ali u teretanu možeš ako paziš na odredjene vježbe... najbolje da uzmem pletivo i pocnem heklat i radit goblene, podlaktica ce mi bit brutala :)
Uglavnom, svaka pomoc s vježbama je dobro došla. Hvala unaprijed.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Travanj 2013 at 21:04
Originally posted by stiglicina stiglicina wrote:

najbolje da uzmem pletivo i pocnem heklat i radit goblene, podlaktica ce mi bit brutala :) 

Eto i to je vježba i troši kalorije + imati ceš brutala podlakticu. Smile

Šalim se.

Najbolje je da se konzultiraš s nekim tko poznaje izvrsno tvoj problem, vjerojatno se može još više pogoršati stanje pa stoga moraš biti full pažljiv.

Vidi s nekim specijaliziranim doktorima, fizioterapeutima i sl.
Teško je ovdje bilo što predlagati, jedino može netko tko vec ima iskustva s tvojim problemom.




Edited by Zoki - 01 Travanj 2013 at 21:04
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
stiglicina View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 30 Rujan 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote stiglicina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2013 at 09:40
hvala svejedno... sutra idem kupit onaj pojas za bruh pa krecem s poslom polako a ako bu dobro na poslu krecem i u gym :)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.