New Posts New Posts RSS Feed - Koljena - problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Koljena - problem

 Post Reply Post Reply
Author
Maratonac View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 06 Svibanj 2012
Status: Offline
Points: 271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maratonac Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Koljena - problem
    Posted: 02 Lipanj 2014 at 15:17
Hladi ledom dva puta dnevno koljeno po 15 minuta. Drzis minutu-dvije, pa maknes na minutu. I tako, dok gledas tv. 2-3 tjedna. Onda krenuti postepeno s laganim treningom. I da, mozes slobodno trcati s ravnim stopalima. Samo uzmi trenera.
Back to Top
12Brko View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 12Brko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Lipanj 2014 at 11:25
Imamm problem s kolenima, dakle oba 2 - sindrom prenaprezanja.
Trčao sam previše kroz 3 mjeseca i ozljedio se prije mjesecipo.
Koljena mi bila natekla, pucketalo sve živo u njima (škrkrkkrkrk) , bolilo i pri hodanju. Osječao sam bol u kompletnom koljenu, ali nije ništa bilo puklo.
Nakon par dana popustilo, osječao samo kao neko žarenje u koljenima i škljocanje. S vremenom prolazilo. Eto nakon mjesecipo više ne boli ko prije, ne škljoca više, samo zna povremeno zabolit u toku dana. Na dodir me boli medijalna strana zglobne pukotine, kao da imam neki čvor (zadebljanje) na medijalnoj srani koljena, koji kad pritisnem zaboli.
Bio kod fizijatra prije par dana: kaže da mi je to najviše došlo od ravnih stopala (spuštenih). I zaista sam stalno imao neke manje ozljede koljena, potkoljenice tako da vjerujem da je to uzrok najveći.

Dg: St. post laesio genus bil.
Klinički: na palpaciju bolnost u pordučju medijalnog dijela zglobne pukotine, ne palpiram oteknuće kao ni slobodne zglobne tekućine, nema hematoma, testovi stabilnosti obostrano uredni.
Th: pošteda od treniranja 4 tjedna, kontrola, fizikalna terapija (IFS, UZV, fit-vibe, masaža), ortokinečki ulošci

Što vi mislite, da li mi je potrebna fizikalna i hoće li mi što pomoći. Da li je vama pomagala da ne dajem bezveze pare.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.