ZMA |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Srpanj 2010 at 16:08 |
|
Jeste li culi o ovom dodatku prehrane za sportase, kaj
mislite o tome ?! =) Hvala unaprijed |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odlicna stvar, ako imas viska novaca uzmi si
|
||
mrtav hladan
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta je to? cink?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj mi rec da dosad nisi ubacio u google zma cink-magnezij-b6 vit |
||
Roncha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala decki, dajte mi samo javite ak znate di ima za kupit
u zgu... zvuci okay ... cink-magnezij-b6 , samo da nije neka prevara :D |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš ih u polleo sportu ako se ne varam, al ne ocekuj cuda. Malo bolji i cvršci san i to je to. I kakva prevara može bit s tim? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zavod Malolitrazhnykh Avtomobiley ? sad sam pronjuškao.. djeluje oke |
||
Roncha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da nije marketing tu napuhao stvari, samo to me zanima :) al probat cu pa javim ... hvala! |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bavljenje BB kako profi tako i rekreativno zahtjeva puno ucenja o razno raznim stvarima, google is your friend, i mnostvo knjiga, kazu da je znanje trajna vrijednost :D
onda nakon nekog vremena ces moci i sam prosuditi da li je marketing napuhao stvari ili ne... |
||
mrtav hladan
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi uzimao to Thorn? Bas razmisljam o tome jer citam da moze popraviti san, a to je upravo dio koji bi mi odlicno dosao i di najvise kiksam kaj se tice trening/prehrana/odmor...... ? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra je stvar, sam kasnije postaneš ovisan o tome ne ozbiljno, dobro je, i cink i mg ne škode pred spavanje, makar imao dobar san i bez tog, pogotovo dobro dođe osobama koje neš treniraju jer ipak su u pitanju cink i mg. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A recimo pit posebno tablete magnezija i cinka? Imam doma oko 60 bombona cink+c vitamin od Twinlaba.. jedino sto nije bas ukusno.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gluteus83
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
-dobar proizvod ako se od njega ocekuje ono za sto i sluzi... -mozes ti piti posebno ali to nije to jer u zma su omjeri mg,cinka ,vitamina b6 i theanina upravo u omjerima u kojima trebaju biti kako bi suplement bio djelotvoran za ono cemu i sluzi... |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ocekujem lucidne i mokre snove naravno :))))
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobio svoj ZMA prije par dana, i to za sitnu lovu.......2 kutije od š80 kapsula oko š60 kuna, ukljucujuci i poštarinu.
Našao na BB.comu akciju buy š , š free , platio nisam carinu ni niš extra........ Za sad mis e cini u ta 3 dana da nešto bolje spavam,, il svaku noc sanjam za razliku od prije di nisam sanjao ili se nebi sjecao.....nadam se da to znaci i dublja faza sna? i to samnjam onak da se zaserem od realnosti, sranje je jedino kaj sam jucer neke vanzemaljce sanjao u ljudskom obliku kaj su me htjeli asimilirati da popijem neku bubu koja bi mi u mozak ušla, a ja im naravno nisam niš mogel Valda buju i komadi neki došli na red koju vecer, a ne sam horori |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji si ti smijeh
..koliko ja realne snove imam otkad znam za sebe nebi se ni probudila s tim više |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |