masa - problem s prsima? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
ante 23
Viden/a u gymu Joined: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2010 at 22:56 |
iman jedno pitanje...iden u teretanu 4 god visok sam š76cm iman 85kg sa svime sam zadovoljan sa rukama i ramenima ali iman problem prsa..nikako ih nemogu nabildat ruke su mi velike tako da mi se prsa uopce ne primjecuju,,,,pa jel mi mozete savjetovan nesto da nabildan prsa
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm..probaj s nekim izolacijama za prsa tipa: -razvlacenje bucica,bench press siroki hvat,guilottine press... moze također biti da su ti prsa genetski takva npr meni su listovi slabo razvijeni i nikako s njima na zelenu granu... Edited by soner_9393 |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A jel radis bench i dipseve? |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda neka netko tko ima slabe noge proba izolacije poput zadnjeg i prednjeg cucnja, hack cucnja, deadlifta, rumunjskog deadlifta i malo zacini sa glute-ham raiseom i tak to |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
ante 23, napisi nam prvo program koji radis, sa kojim kilazama sta radis pa da se vidi sto ne stima, ako treba stogod da se prepravi, ovo su sad sve wild stabs in a dark.
e thorn, ko te ne zna mislio bi da si manijak, podsjecas me na onog dr. House-a. Btw jel radis glute-ham raise? Edited by Furai |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice glute-ham raisea, od nedavno ga ubacio i vježba je svjetska, tek na njoj skontaš kolko ti je jaka loža/listovi o cemu svjedoci i pomaganje rukama jbg |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ok, ja sam probao, vidim ne ide, rekoh jos cu malo kurit lozu i list dok ne ojacaju pa onda uvest raise, al mogao bih je ipak uvest sa pomaganjem rukama...
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
pozz trenig mi je 4 puta tjednom 2 puta trcanje i š dan odmor,,,,pon
radim samo prsa,,uto samo ruke sri ramena i noge cet trcanje pet leda
sub trcaanje i ned odmor svaki drugi tjedan radim razlicite sprave za
misice znaci ako u pon radim benc za prsa sljedeci tjedan radim
bucice..sa svime sam zadovoljan ali sam prsima nikako iman nesto ali
slabo je to...dizem na benc š30kg triceps 90 biceps 25kg sa svime sam zadovoljan ali sa prsima nikako radim 4 serija pod š0-š2 ponavljanja
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
š30 kila dizes bench imas 85kg. je***e ja san maksimum 95 pogura, sad vise ni to nego 90.
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Prema jednom recentnom istraživanju objavljenom u casopisu "Biomehanika samodopadnosti" (slobodan prijevod sa engl) navodno je velicina prsa pozitivno povezana sa debljinom lanca oko vrata, odnosno drukcije receno - što je deblji lanac oko vrata, to su prsa veca. Da ne bi bilo da lupetam, iako mi je i samome to nevjerojatno, evo i link pa si pogledajte: www.scientificlab.co.uk/media/paper/chest-golden-chain-corre lation-wppsi |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
neradi link
|
|
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
uziman kemiju....i cili sam oteka ali prsa nikako pa sam mislija da imate neke savjete kako da to napravim
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
koju tocno kemiju, reci sta uzimas sve
|
|
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
maxiplex poslin treninga kreatin monohdrat ujutro i prije treninga ,,glutamin popodne cisti protein 80 plus prije spavanja dobija sam 5kg u 4 tjedna mozda za nevirovat ali istinito
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Stari moj opasno si zakemijo... Rađe odustani s tom kemijom dok još možeš jer inace ti bubrezi i jetra odu k vragu! |
|
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
hhahah.ako nisam do sada a uziman vec dugo neman nikakvih problema,,,uzet cu sad metan prijel lita malo
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |