Trbušni mišici |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Teja ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Travanj 2009 at 18:51 |
|
Zanima me dali trcanjem ucvrscujem trbusne misice ?
|
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koliko ja znam ne, ako i da onda je to nezamjetno... Nema ništa bez trbušnjaka i sl.
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Ako ti se vide trbušnjaci slobodno ih ucvrsti posebnim vježbama za trbuh, inace samo furaj kardio i sredi klopu da isplivaju na površinu i onda ciniš ono s pocetka price ![]() |
||
![]() |
||
Teja ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
|
A tim kardio vjezbama automatski smanjujem trbuh ! tj. onaj tzv slavni slauf ????
![]() Edited by Teja |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
dapace.. vježbe za trbušne ne radim uopce a imam kvalitetan six pack ![]() |
||
![]() |
||
|
Ako je tako onda ipak ima nade sto se tice i te strane vjezbanja ... i hope soo |
||
![]() |
||
marttin ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
|
Naravno da trcanje ucvršcuje...u kombinaciji sa ostalim vježbama i trbušnjacima, ako cesto trciš, puno ce ti pomoci, kako u suzbijanju masnog tkiva, tako i u jacanju i održavanju trbušnih mišica...
|
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
Reci nam svoju tajnu ![]() Jel ima negdi opisan tvoj trening? |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Nema... tajna mog six packa (hocte ga vidjeti?
![]() Edited by Iluvatar |
||
![]() |
||
|
A mislim da bi bilo u redu da ih i vidimo
![]() Piometrija? Znam da sam to cula negdi, ali di je to?? |
||
![]() |
||
|
Ja sma vec stavio slike sebe u galeriju, smao je zadnja pa valjda nitko nije došao do nje :P no evo trbušnih
![]() ![]() [img=http://img262.imageshack.us/img262/7729/dsc0š346t.th.jp g"> A pliometrija je nacin trneinga koji se u biti provodi razlicitim varijacijama skokova! |
||
![]() |
||
|
Nisam ja te slike vidila
![]() Tocno ih možeš prebrojati ![]() P.s. glavno da je cola zero u pozadini ![]() |
||
![]() |
||
|
slika je u galeriji koju sam napravio mislim da se zove "small part of my world "
![]() što se tice komplimenata, hvala, najdraži su mi bocni ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma i meni je bolje otkad ne kiksam, taj šecer je baš vrag... I za trbušne i za sve... Stvarno ljudi tribaju skužiti da je prehrana no. š!
A što se tice zaslađivaca?? Jesu oni grozni u primjeni ili se njih može koristiti, ali bi ih tribalo izbjegavati? |
||
![]() |
||
|
možeš ih slobodno koristti.. zavisi kako koje.. imaš onaj neki stevia, koji je super i tako.. ako s ehoceš ponekad zasladiti.. stvar je što ne provociraju inzulin i nemaju kalorija baš nešto.. i ja si mislim sad kupiti neki u lidlu pa d aisprobam :P
ja stalno kiksam no stalno se i trudim otici na pravi put :D eto danas sam se opirao dosta dobro svemu :D |
||
![]() |
||
|
A uvik nam je svima borba, ja sam vec par dana bez kikseva
![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |