Neravnomjerni misici |
Post Reply
|
| Author | |
marin94
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Neravnomjerni misiciPosted: 15 Listopad 2012 at 01:18 |
|
Pozdrav,
Znaci idem u teretanu 1 god. i imam problem sa nepravilnim misicima. Znaci,kod prsa,desni dio mi je slabije razvijen dok je ljevi vidno puno jaci od ljevoga. A,kod ruka mi je obrnuto,tj. desna ruka jaca,ljeva slabija. Pa sam zakljucio, da je problem u tome kad radim npr. vjezbe za prsa, desna ruka se vise koristi od desnog djela prsa i tako isto s ljevom stranom(ako kuzite). Pa,ako zna netko kako mogu postici ravnomjerne misice s obe strane,jer me ova razlika zivcira pogotovo s prsima,dok se na rukama slabije to skuzi.
![]() |
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15 Listopad 2012 at 16:11 |
|
radi sa bucicama i jedna strana bi trebala dostici drugu, ostavi se sprava, samo slobodni utezi
|
|
![]() |
|
marin94
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16 Listopad 2012 at 00:04 |
|
Hvala na savjetu..inace radim vecinom sve vjezbe.
|
|
![]() |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu
Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16 Listopad 2012 at 10:20 |
|
vidi rad sa bucicama je bitan ali genetika je genetika. negdje ima vise misicnih vlakana negdje manje. lijeva i desna strana tijela nisu iste. ne zamaraj se sa time
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)