New Posts New Posts RSS Feed - Trcanje uz stepenice
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Trcanje uz stepenice

Post Reply Post Reply
Author
diinnoo View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote diinnoo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trcanje uz stepenice
    Posted: 02 Srpanj 2012 at 19:08
Pozdrav svima nedavno sam poceo sa tranjem da bih skinuo salo sa stomaka koje se gomilalo preko zime pa sve do sad. Radio sam normalno trcanje sve dok mi jaran nije rekao da je za salo na stomaku najbolje trcanje(lagano) uz stepenice i da se salo duplo brže topi? Nije bit u tome sta je teže msm logicno je teže trcanje uz stepenice nego da li je istina da ono vise djeluje na stomak od obicnog jer nakon dva tri treniga samo su se listovi upalili. Koje je trcanje efikasnije?
Back to Top
Slavonka23 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slavonka23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 19:14
2 god sam živjela u stanu na 4.katu, bez lifta.... nije pomoglo hehehe

uz dobru prehranu, ne može biti loše Big smile
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
Back to Top
diinnoo View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote diinnoo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 19:39
heheheh, ja sam 9 al srecom ima lift

Da je prehrana bila dobra vjerovatno nebi bilo kila, ali polako se vracam udravom nacinu zivota.

A citam nedavno da sada vecina fitnes trenera kao najbolji nacin za skidanje viska masnoce sa trbuha i ostalih djelova tijela preporuciju trcanje uz stepenice, kao ono je efikasnije a i jaran kaze da je njemu dosta pomoglo da se brže riješi viška masnoce.

Pa rekoh da se obratim na forumu da džaba ne lipšem uz stepenice a da je efekat isti kao i obicno trcanje.
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slavonka23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 19:45
a cuj, trcanje uz stepenice je definitivno efikasnije nego po ravnom...

uz pravilnu prehranu, rezultati nece izostati. Wink
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
Back to Top
Zyzz View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zyzz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 20:46
Dobra je to vježba, pogotovo ako je dugacko stepenište pa možeš pošteno potegnuti :). Iako ja ti ne preporucujem trcanje prema dolje, zbog koljena, ali prema gore samo udri.

Po meni bi bilo najbolje da otrciš do gore i nazad se vracaš u laganini, i tako par puta dok ne crkneš :D
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?"
I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf.
He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf."
Back to Top
diinnoo View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote diinnoo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2012 at 14:27
Originally posted by Zyzz Zyzz wrote:

Dobra je to vježba, pogotovo ako je dugacko stepenište pa možeš pošteno potegnuti :). Iako ja ti ne preporucujem trcanje prema dolje, zbog koljena, ali prema gore samo udri.Po meni bi bilo najbolje da otrciš do gore i nazad se vracaš u laganini, i tako par puta dok ne crkneš :D

aj pucaju listovi, a znojim se fakat mnogo.

Kombinujem ujutro radim pola sata laganog trcanje(sa malim pauzama svakim 10 min, 3 min), a poslje podne radim stepenice.A izmedju ubacujem svašta najviše sklekove i trbušne.
Back to Top
Davidd53 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davidd53 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Srpanj 2012 at 09:59
Kolega, uz trcanje uz stepenice ja ti preporucujem da uzmes onu foliju providnu-kao kesa i da umotas stomak uvijek kada trcis.Spomenut ces me sigurno!
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slavonka23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Srpanj 2012 at 10:15
Originally posted by Davidd53 Davidd53 wrote:

Kolega, uz trcanje uz stepenice ja ti preporucujem da uzmes onu foliju providnu-kao kesa i da umotas stomak uvijek kada trcis.Spomenut ces me sigurno!

vjerojatno hoce...i tebe i širu rodbinu Wink
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.