Međuobrok |
Post Reply ![]() |
Author | |
niveaformen ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Kolovoz 2011 at 23:57 |
Lijepi pozdrav svima iz Samobora...
Situacija je ovakva: Radim na poslu gdje sjedim po 8 i više sati dnevno pred racunalom, vecinom svaki dan. Moj radni dan obicno pocinje oko 6-8 navecer i završava oko 3-6 ujutro. To znaci da se budim oko š2-š, a u to vrijeme moji ukucani rucaju, pa je to meni dorucak zapravo rucak i obicno ne mogu puno pojest pa ogladnim do 6-7 kad veceram i pokušavam pojest što više te idem na posao. I sad je problem što ja oko š2-š vec osjecam glad i moram nešto vece pojest, a izbor baš i nije nešto velik, a ako nešto prigrizem npr. neki sendvic ubrzo sam opet gladan što utjece dosta na moj rad kaj baš i nije poželjno. Prije pola godine sam prekinuo trenirat nogomet, imao sam normalan bioritam (buđenje u 8-9), a treniram sam 4-5x tjedno + tekma vikend. Pijem puno vode dok radim, cesto pijem i caj od guarane (herbalife), a za oboje sam primijetio da mi povecavaju glad. Problem je što nekad ne mogu prekinut posao iako bih išao jest pa potiskujem ili zaboravim glad š-2h i zna me bolit trbuh zbog tog. Eto, zamolio bih ako mi netko može nešto preporucit, pokušavao sam sa vocem (banane, suha papaja, jabuke) al to mi nekak slabo. I što bi preporucili osim vode za pit. Hvala puno |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da poneseš posni i neke orašte? U posudi neko meso i povrce?
btw. nemoj koristit herbalajf, obicno smece |
|
![]() |
|
niveaformen ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
pa nije baš da ostane poslije vecere nekog mesa...
mislio sam više nešto da grickam pomalo dok radim, tipa papaja il neš hranjivo
Edited by niveaformen |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Pa jel si ne možeš posni ponijeti? btw. mislim da je forumaš GajbaPive imao (a možda još ima) takvo nekakvo zeznuto radno vrijeme, pa probaj njemu poslati pm, vjerovatno ce imati više ideja ;) |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Ima li te još nivea da ne pišem bezveze?
Sjediš pred racunalom 8h i nemaš 5-š0 min od tih 8 i više sati vremena za pojest nešto konkretnije? I š0-20 min tokom tih 6h što si doma za spremit nešto konkretnije? Khm ![]() Suho voce nije obrok i nije baš idealno, pogotovo u vecim kolicinama. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |