crobic, pilates ... |
Post Reply |
Author | |
Hopsy
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2010 at 13:47 |
Zanima me da li se moze postici dobra definicija tijela(onak da se lijepo vide zenski misici:) ako se ne ide u teretanu nego samo crobicom , pilatesom i work out (recimo te 3 kombinacije)?
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da da
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
i mene zanima, jel može samo pilatesom?? znaci bez kardio vježbi??
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
crobic ti je kardio...
a sto se tice samo pilatesa, mislim da moze uz pravilnu prehranu ali ce to trajatu dulje nego da vjezbas i kardio... |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ufff, znas kakve je plocice moja mama dobila kada je isla na crobik
Kontam da sve to moze, ali da mnogo zavisi i od tebe same, odnosno do tvog tela i kako ono reaguje na odredjene aktivnosti, genetike i naravno, od dobrog instruktora. A pilates sigurno da moze - pogledajte na primer kako je gradjena Dita Von Teese, a bavi se samo pilatesom i yogom :) Doduse, bavila se baletom dok je bila mladja ali to cemo da zanemarimo U obzir mozes da uzmes isto i Tc Bo - Na treninzima se pisa znoj bukvalno na kardio delu, a takodje se rade vezbe na parteru za oblikovanje i snagu...Moja bliska rodjaka se fino zategla bas, a nije nesto dugo ni isla. I opet, kaze da tamo ima sjajnog instruktora, pa i to ima svog udela :) |
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
...hm, ženski mišici? jesu to trbušni, podignuta i oblikovana guza, lijepo definirane ruke ili mišcave noge? ili kombinacija svega navedenoga? kombinacija crobika i pilatesa ti je odlicna, s tim ne možeš pogriješiti! pilates vježbama ceš moci lijepo zategnuti guzu, bokove, trbušne..., a na crobiku otopiti mast koja prekriva mišice i ne da im da dođu u prvi plan! ...iako moram priznati da najviše od svega volim utege i sprave! pilates i crobik su mi posao i rezultati su tu, tijelo je lijepo oblikovano, ali ja bih ti preporucila da, ako imaš mogucnost, ukljuciš i teretanu u svoje treninge i dižeš malo vece težine ali bez pravilne prehrane ništa, to vec i ptice na grani znaju! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |