Utezi |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
lacko
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2009 at 12:43 |
POzdrav, vec neko duže vrijeme sam poceo dizat utege. Al ne idem u teretanu jer mi se ne da, vec se koristim utezima od 2.5 kg kod kuce.Svakim dan vježbam pa 60 min, vježbe za prsa, remena, bicepse. Htio bi raditi i neke nove vježe sad kad sam uvježban koliko toliko. Dajte savjete, kakve vježbe još mogu raditi, sa jednim utegom ili sa dva utega. I zanima me koliki mora bit razmak između obroka i vježbanja. Hvala. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa neznam koliko ti baš izazova mogu pružiti utezi od 2.5 kg.. tj ako vec neko vrijeme radidš s njima ne mogu!tj ne mogu pružiti izazov mišicima da jacaju i rastu! sve što sad razvijaš je mišicna izdržljivost! preporucamnovi set utega i razne bodyweight vježbe! ako vec vježbaš kod kuce
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/T rening-doma.aspx
Iako kad procitam izjavu " Al ne idem u teretanu jer mi se ne da " dođe mi da ti se malo izrugam na racun ove dvije i pol kile Edited by Lega |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
----> https://www.fitness.com.hr/F.A.Q. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha, dobra fora sa faq-om :D
imaš pravo.. bacit cmo se na posao danas da to sredimo :D |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi također pridonio ali jednostavno ne znam gdje bi se okrenio od obveza, jedva nekad dođem malo za komp. Stiska sa svih strana. Da imam više vremena drage volje |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
ja relativno imam vremena, svaki drugi dan.. jer jedan dan radim cijeli dan i onda iduci ne radim
tako da jedan dan imam cijeli dna slobodan pa imam i vremena .. odo sad nabacit trening girjama pa na karate! pozz |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
kina
Viden/a u gymu Joined: 10 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
,..evo ovo mozes radit i s jednorucnim utezima, al pazi na ozljedu jer 2.5 kg mozda previse
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sa 2.5 kg nemos nista pametno radit.kupi bar 2 jednorucna da mozes namistit do š0kg
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam si prije jedno 3 tjedna kupila od 3 kg i vec mi nisu izazov
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
ako bzdeš takve kupovala ( ne podesive) završit ceš na prosjackom štapu :P
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa samo sam njih kupila ali mislim kupiti neke podesive, jer za neke vježbe triba možda do š0 kg, primjerice za noge, di je 3 kg ko ništa
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Evo kupila ja podesive š5 kg
Nego zašto mi je masno?? S cim to podmazuju? To pretpostavljam da i ja tribam svako malo, ali s cime?? |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Malo cu
Evo registriranih ne znam ni ja koliko clanova, pa svi šute... Sad sam na jednom drugom forumu, nema misec dana pa imam priko 300 postova... Odoh ja na forum.teretana.net |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |