Priprema natjecanja - NOVO - 2013! |
Post Reply | Page 123 80> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Ožujak 2012 at 12:33 |
|
Hej FITovci,
imamo jednu dobru vijest. Uskoro bi opet pokrenuli izazov - FIT u 60 dana! Ako se dobro sjecam, predložili ste da skratimo ovih 90 na 60 dana - poslušali smo vas. Bitno mi je znati koliko ima zainteresiranih - javite se u ovu temu! Takodjer, bilo kakve ideje oko pravilnika i natjecanja napišite ovdje - imate 4 dana da se oko svega dogovorimo kako bi mogli organizirati izazov - FIT u 60 dana! Ako ima zainteresiranih trenera, javite se u ovu temu! Imati cemo 2 pobjednika - 1 muškarca i 1 ženu. Pobjednike ocekuju bogate nagrade! Treneri koji su vodili pobjednike ce dobiti veliki profil na našem portalu i proglasiti cemo ih FIT trenerima 2012 godine! Na profilu trenera ce biti informacije o treneru i moci ce im se ljudi javljati i angažirati ih oko svojih treninga, jelovnika i sl. tako da ce svi biti zadovoljni! Naravno, i trenere koji su vodili pobjednike cemo nagraditi poklonima. Slušamo vas - pišite - imamo nekoliko dana da to sve organiziramo!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na linku možete vidjeti intervju s prethodnim pobjednicima FIT izazova:
|
||
|
||
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prijaviti se moze bilo tko?
|
||
unidos_zg
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam za
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je prijedlog pravilnika:
1. natjecanju mogu pristupiti samo one osobe koje nemaju poteškoca u treniranju, nemaju nikakve zdravstvene tegobe te imaju nekog iskustva s vježbanjem
3. U pocetku je potrebno obaviti mjerenje: struk, prsa, ruke
Ovo je faza kada još nismo zakljucili pravilnik nego ocekujemo vaše prijedloge.
Edited by Zoki - 28 Ožujak 2012 at 13:43 |
||
|
||
midza
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja sam zainteresiran :) (kao natjecatelj)
Edited by midza - 28 Ožujak 2012 at 13:55 |
||
ArcticCat
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2011 Location: Kloątar Podravs Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmm, znaci astmaicari 0 bodova!
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se prijavljujem... rubrika mrsavljenje... barem 10 kg u 2 mj :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
venera__
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2012 Location: Tuzla Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se prijavljujem. Zainteresovana sam za ucešce
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prijavljujem se
Visina 180 cm , težina 71 kg , bf pitaj Boga ! Edited by Zvonimir Brle - 28 Ožujak 2012 at 20:37 |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trener, primam samo ozbiljne klijente
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prijavljujem se,15% BF još 5kg bi dole,trenutno 89kg,ako može.Trening i pracenje prehrane nije problem.
Edited by Igor - 28 Ožujak 2012 at 20:19 |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neznam, nebi bilo u redu da odmah izaberem, a i neznam moram provjeriti tvoju ozbiljnost i slicno :P kad se dogovore kriteriji i sve onda cemo vidjeti ;) |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
midza
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto dosta nas ozbiljnih ima ;)
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bi se eventualno okusa ka trener posto do jeseni nisan za ozbiljnije treninge
|
||
Post Reply | Page 123 80> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |