Ramena i leda |
Post Reply |
Author | |
amadeus
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2006 at 21:22 |
Zanima me koja je najbolja izolacijska vjezba za deltoide,tj. nebi htio aktivirati trapez. Jaki trapez mi daje vizualni izgled "spustenih" ramena, a ja bi htio upravo suprotno. Zanima me da li jacanje latova utjece na vizualni izgled leda, tj. ramena. Uprincipu htio bih imati siroka ramena, kakva plivaci imaju, al imam osjecaj da jacanjem gornjeg trapeza ramena poprimaju oblik spustenosti. Nadam se da sam bio jasan Unaprijed hvala
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prijatelju evo ti savjet. Prednji deltovi - potisak sipkom ili bucicama.
Nemoj raditi vjezbe za trapezne misice,ako neces-meni osobno nema nista ruznije nego nesrazmjerno razvijen trapezni misic.
Ovo tvoje sto si napisao:imam osjecaj da jacanjem gornjeg trapeza ramena poprimaju oblik spustenosti. Nadam se da sam bio jasan Unaprijed hvala -slazem se s tobom,-ja btw nikako ne radim trapezne misice
|
|
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo vjezbe za pojedine dijelove ramena :
Medial deltoid Ršš; srednje rame Fly bucicama na kosoj klupi Ršš; ramena 66% Posterior deltoid Ršš; straznje rame Fly bucicama u pretklonu Ršš; stojeci 85% Anterior deltoid Ršš; prednje rame Potisak bucicama - sjedeci 79% Vrijednosti koje su prikazane uz vjezbe predstavljaju postotak od IEMGmax, najveceg podrazaja zabiljezenog u odredenom misicu. Par clanaka ukoliko nisi procitao : https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Ramena.aspx https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Oblikovana-ramena.as px Caba inace ova tvoja slika pokazuje odlicnu vjezbu za zadnji deltoid Radi siroke zgibove da malo aktiviras latove te vjezbe za sve dijelove ramena i mogao bi vidjeti rezultate sto se tice sirokih ramena. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
amadeus
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima
|
|
amadeus
Post Options
Thanks(0)
|
Moze li mi netko reci u cemu je razlika kada se radi potisak sa bucicama sjedeci ali na kosoj klupi? https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Ramena.aspx - prva vjezba na slici, samo kada se izvodi na kosoj klupi koje misice pogada? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kada se izvodi potisak bucicama na kosoj klupi pogadjas gornji dio prsa.
Ramena pri toj vjezbi isto rade, ali sama vjezba je namjenjena treningu prsa. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Usput ste i meni pomogli ! I ja imam osjecaj da su mi zbog trapeza ramena nekako spustena a to mi se ne svidja, ali sad nakon ovih vjezbi koje ste stavili tu to cu malo po malo ispravit, a trapez necu ni radit mozda samo malo!
Hvala puno na informacijama |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |