New Posts New Posts RSS Feed - Zbunjena
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Zbunjena

Post Reply Post Reply
Author
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Zbunjena
    Posted: 20 Travanj 2009 at 22:51
  A joj...Thorn...;))) I ja imam hrpe cardia koje moram uvesti....a ne jedem ovoliko u par dana;)) Hehehe
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 20:35
Originally posted by Lega Lega wrote:

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Netko je skocio dobranih 7kg u zadnjih š0ak dana...

eh da je meni poskociti 7kg u š0 dana

Vjeruj mi, ne želiš mi biti na mjestu

Sad me ceka hrpetina kardia, P+UH obrok sam ujutro, a ostale obroke moram živit na P+M. Moram li reci da sam zbog smanjenja Uh-a našao nov nacin za najest se do kraja, a to su bjelancevine u svakom obliku, i to puno, puno njih.

Recimo danas mlatnio 3 srednje velike šnicle, š00g abc sirnog namaza, 250g posnog, hrpetinu kikirikija i ostao onak, taman sit, al kontam si da bi mogao više samo što nisam htio bit pohlepan ode ja u bankrot ak ovak nastavim...
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 18:38
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

eh da je meni poskociti 7kg u š0 dana
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 18:29
U zadnje vrime da, ali inace imam samo š crobni dnevno, kako stignem, nekad natašte nekad cca 2 sata posli rucka 
Back to Top
evica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote evica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 15:05
Originally posted by ewie ewie wrote:

Mislim znam da vaga nije mjerilo izgleda ali ne kužim!! Nisam povecala unos hrane u zadnjih tjedan dana, a radim ujutro lagani cardio natašte cca 40 min i popodne ancrobno (nekad) i opet crobno cca 40 min (možda sam 4 puta zadnji tjedan popodne)...

A vaga je poludila!! Skocila mi kilaža za 2 kg , a trbuh mi npr. nikad ravniji nije bio, a nisam povecala ancrobni!!!

Kako vi to objašnavate??

P.s. valjda je na dobrom mistu tema

hej! samo mi neš nije jasno-jel redovito radiš taj crobni popodne?
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 12:11

A taj dojnji dio stomaka mislim da je svima problem.... Tek sam ga se zadnjih par tjedana u potpunosti riješila!!
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 11:09
Originally posted by ewie ewie wrote:

Ti si muško, na tebi to sigurno super izgleda

Vraga, sve mi ode u bokove i donji dio stomaka
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 11:05

Ti si muško, na tebi to sigurno super izgleda

Aj dobro, malo si me utješio
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 10:55
Ništa cudno ewie 

Zato se i s razlogom kaže da je ogledalo najbolje mjerilo. To što si skocila 2kg vjerojatno je samo navucena voda.

I da, nemoj se žalit za 2kg!

Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2009 at 10:21
Mislim znam da vaga nije mjerilo izgleda ali ne kužim!! Nisam povecala unos hrane u zadnjih tjedan dana, a radim ujutro lagani cardio natašte cca 40 min i popodne ancrobno (nekad) i opet crobno cca 40 min (možda sam 4 puta zadnji tjedan popodne)...

A vaga je poludila!! Skocila mi kilaža za 2 kg , a trbuh mi npr. nikad ravniji nije bio, a nisam povecala ancrobni!!!

Kako vi to objašnavate??

P.s. valjda je na dobrom mistu tema
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.