Vas omiljeni "zabranjeni" obrok |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | ||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da, da, onda je još bila jedna od Zvjezdica, ko i sve 4 Divasice ![]() Znaci, svi s nostalgijom gledamo na RETRO stvari, a stvarno su to bili dobri dani... Koja jednostavnost,he,he. Ovi današnji klinci imaju svega u izobilju, nama je npr. ZAGI cokoladica ili BANANKO bio doživljaj stoljeca ![]() ![]() Ima u COSMU (novi br.) clanak o generacijama tzv. X i Y Razlike između nas kaj smo u 90-ima bili face ![]() Vrijedi procitat ![]() ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
A kremsnite voli ko od vas?? ja ih uskoro jedem
![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
A baš me zanima bi li se u ovu listu racunao onaj kupovni posni s vocem, ne Danonino, ni Dukatino ni te fore, nego ono kaj Danone zove DANONE OBSTGARTEN , a nekad davno i Ehrmann- FRUCHTETRAUME, lagana pjenica od svježeg sira i jogurta ili malkoc vrhnja + vocni žele na dnu posudice. Njam!
![]() Bila danas u LIDLU i kupila dva komada(svaki š25 g), nije dakle preveliko pakiranje, a veliki je gušt. ![]() Pa tko ka i ja voli posni na sve moguce nacine- feel free to try it ![]() |
||
![]() |
||
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
|
Od "konkretnog" junka definitivno najviše volim pizzu i cevape+lepinja+luk+ajvar, od grickalica tortiljice s umakom od vrhnja, a od slatkog kinder bueno. Znaci, moj idealan junk obrok:
predjelo - tortilje glavno jelo - pizza s cevapima umotana u lepinju ![]() desert - kinder bueno i nakon tog bih ostatak dana provela na wc-u ![]() |
||
![]() |
||
*honey* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
|
Također ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Mmmm.... Ima jedna slasticarnica blizu mene u kojoj prodaju one male kolacice na grame. Kad me uhvati pms, kao sad
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
A znaš da je i meni tako - strefi me želja za necim i ne mirujem dok ne dođem do toga - a onda uzmem komadic i dobro je |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
E, a da vidiš ove kolacice.... Mini mini, i još na toj hrpici od 5 komadica.... MMMMLJAC!
![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
A pravi burek.. eh da je jedan za rucak
![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
|
PIZZA
ja joj nemogu odoljeti ![]() ![]() |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
![]() |
||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
|
Nisam mogao na ovu temu ostati tiho...pa da krenemo redom:
š.Chio chips 2.naravno big mac 3.vidio sam da je neko napisao cufte..podsjetio sam se koji je to lom...uff 4.cajni kolutici i mlijeko 5.POHANI KRUH.....ZAKON...i to sa vegetom 6.Gamberi u vrhnju sa zelenom tjesteninom 7.Pizza Slavonska 8.cevosi...forever 9.pršut kulen š0. svi sirevi...tilzit,gauda,podravec,ementaler... šš.Pohani sir š2.Teletina na natur itd . uffffffff kak sam sad gladan,,, ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Breathless ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
|
Pizza i lazanje.
![]() U pocetku sam bila sposobna ubiti nekoga za komad pizze, sad fino prođem pored pizzerije i u glavi mi je samo jedno - teretana. ![]() Zaboravila sam nescaffe. ![]() Edited by Breathless |
||
![]() |
||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
|
nije ali je s obzirom na temu foruma iznimno prihvatljiv.. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
baš se lijepo smiješ ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |