New Posts New Posts RSS Feed - cucnjevi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

cucnjevi

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
LolitaInChains View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 25 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 1290
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LolitaInChains Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2013 at 13:04
I know where are you coming from. I kod mene u gymu masa takvih ljudi. Zapravo, masa je kriva rijec jer ih mozda petoro ili sestoro uopce radi cucanj!

A da, savjet je bio usmjeren uglavnom na prevenciju ozljede. A ima smisla donekle obzirom da mene bolio lumbalni dio dok nisam trenirala (u pauzi) pa i sad me u zadnje vrijeme poceo, kod cucnja malo takodjer.

Trenutno sam na 55kg i dalje, nije mi bas lagano. Bit ce napretka i kilaza, to sigurno
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
Back to Top
rioso View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 15 Sijecanj 2013
Location: Osijek od 1982.
Status: Offline
Points: 386
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rioso Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2013 at 14:45
Originally posted by OSka OSka wrote:



Ne znam koliko je potrebno ili nepotrebano, ali nakon nekog vremena jednostavno ti nije dovoljno i ne vidim razlog zašto ne bi povecavala težine.
Cilj vježbanja je da napreduješ tako da, ako ti misliš da možeš i želiš više, samo daj.

Vezano uz strah djevojaka da ce se od vježba s težinama proširiti



Najveca glupost koju suviše cesto cujem je ?ja bih išao u teretanu ali nebih se ja htio/htjela prebildati da imam ruku 45? -najcešci odgovor na tako nešto je?ne brini se, sve i kada bi htio vjerovatno neceš? To je kao da dodješ na prvi sat tenisa i kažeš instruktoru da bi ti htio samo maaalo znati igrati i da ne moraš igrati kao Ivaniševic, nego onako, vikendaški...  

Clap  Mišic tj tijelo se prilagodjava i ako ga natjeraš da se prilagodi vecem opetrecenju do neke mjere ce se prilagoditi tj do rubova svojih potencijala,a u medjuvremenu  ce vjerovatno izgledati ljepše i zategnutije nego tijelo koje nije imalo takve izazove.

Cucanj i ikoja njegova varijanta su super vježbe.
U nekom prastarom broju ?fita? ili ?bodybuildinga? iz devedesetih  je opisan Arnoldov nacin vježbanja cucnjeva i pogadjanja pojedinog mišica noge ovisno o varijaciji odnosno položaju ,smjeru i razmaku medju stopalima.



Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.