Tuna |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Author | ||
ivan7os ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja jedem sada otkada sam se poceo zdravo hraniti tunu ali u biljnom ulju zato što mi ona u salamuri nije ukusna, ne cijedim ulje ni ništa ali cisto iz razloga što radim puno crobnog i puno energije trošim, dali me to opravdava?
![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
Za šta ti treba opravdanje? što ti salamura nije ukusna? ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Pa nema veze ako je u maslinovom.. to je zdravo ulje
![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
ivan7os ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 34 |
|
ma lega nije mi ukusna salamura, nekako kao da mi isuši usta.
![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Samo ti jedi tunu, bila u maslinovom, u vodi..
|
||
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
covjek je rekao u biljnom, ne nužno u maslinovom
![]() |
||
![]() |
||
|
Tocno, tocno..ispravka.. |
||
|
||
![]() |
||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|
ja sam ju tamanila svaki drugi dan, onu iz konzuma u salamuri i iz lidla nixe... i nedavno sam vadila krv pa mi je bakar (cu) bio povišen... inace vrijednost u mikrogramima koja nesmije prelazit 4.00 a meni bilo 6.00, toalna frka, na kraju mi je specijalist doktor rekao da je to od tune i da ne preporuca konzumiranje vise od jednom tjedno ako je iz konzere jer da je puna teških metala... ja sam totalno izbedirana :(((((((((((((( sad moram ponovo vadit krv...
|
||
![]() |
||
|
sada si me totalno zbunila ![]() znaci li to da ne smijem pojesti više od š konzerve tune tjedno? ako znaci onda sam malo pretjerao s tunom ![]() |
||
![]() |
||
|
I ja sam cuo za to.. da je tuna puna zive..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Mislim da ona tuna - rio mare - s pravom ima onoliku cijenu.. Jeste vi malo usporedili tunu iz konzerve rio mare i tunu iz ove konzumove konzerve od 7-8kn. Rio mare tuna je gotovo boje kao piletina, jako svijetla, dok je konzumova tamna i cudnog izgleda, rekao bih prepuna žive jer je s Istoka - Shanghai i okolica... Poznato je to s tunama i živom - treba testirati sve proizvođace i vidjeti koja najbolja odgovara. ![]() Rio mare: Ne mogu pronaci sliku konzumove tune, no tko je jede zna da ne izgleda ovako svijetlo vec je puno tamnija. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
|
Tako je.. vec kod pakovanja se vidi.. konzerva tune Konzum je iznutra tamno sive boje.. a rio mare ipak svijetla.. Rekao mi je lik u teretani jucer da u Italiji kupuje tune u paketu, 3 komada po nesto manje od 2 EURA..hmm |
||
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Slažem se, i ja sam se skroz prebacila na rio mare, pa kolika god razlika u cijeni bila...par kuna više manje al bar sam sigurna (valjda al ne jedem ju precesto...možda 2 puta tjedno... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Ovo sve je udaranje po praznoj slami, treba jesti sad rio mare neko vrijeme pa otici vaditi krv
![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Ne baš jer to maslinu nije ni vidjelo. @all šizite oko tune a svinjska gripa vas ceka na svakom uglu |
||
![]() |
||
|
Ja sebi iscijedim to ulje, i stavim maslinovo.. Sad kad u Osijeku vas uhvati.. pa nema treniranja.. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |