New Posts New Posts RSS Feed - "Trening do kraja"
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

"Trening do kraja"

 Post Reply Post Reply
Author
avantgard View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 04 Lipanj 2007
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 57
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avantgard Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: "Trening do kraja"
    Posted: 24 Kolovoz 2010 at 12:39
Upisao sam se u teretanu prije nekih mjesec dana u cilju da ojacam. Teretana je najbolja u Kutini jer ima i vlasnicu / trenericu koja daje programe, vjezba sa drugima, etc.

Ali eto sada imam program koji mi je dala a sastoji se od 3 dana (I. Biceps, prsa; II. Triceps, Ledja; III. Ramena, noge), i odredjen broj serija i kaze odredit si maximalnu kilazu tako da ti š0-š2 bude najteze za odradit (da jedva odradis)... Tako i radim, ali onda se citav dan osjecam iscrpljeno i nikakvo.

U cilju mi je da si podignem snagu i da budem jaci, a neznam za sta ovaj program sluzi (prepostavljam za misice). A opet i kada odradim taj trening, ja nemam odmah unos nekih bjelancevina, nego tek za nekih sat vremena poslije treninga, a neznam ni koliko dugo traje faza kada proteini / bjelancevine se zamjenjuju za misice, a nevjerujem da je sat vremena, tak da mislim da mi je taj program beskorisan, a ni malo me ne oraspolozuje.

Unaprijed hvala na odgovorima.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 22 Sijecanj 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 3111
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Kolovoz 2010 at 13:31
Snagu želiš? Onda zahebi vježbanje bicepsa isl., koncentriraj se na složene vježbe, složi si neki upper/lower trening (ima hrpa primjera na netu) i jedi kvalitetno.

što se tice bjelancevina, kupi si whey i dextrozu, pij tokom treninga ili odmah poslije treninga. Ako ne to, u tupperware ubaci hrpu mesa i riže i pojedi odmah nakon treninga.

Kažeš da se osjecaš iscrpljeno, koliko spavaš dnevno? Kako jedeš, možda jedeš nekvalitetno i premalo?

I da bjelancevine se ne zamjenjuju za mišice, one se "ugrađuju" u mišice
Rijeąeno na PM.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.