trcanje = muzika ? | 

Post Reply  
   | 

| Author | |

xenic  

Viden/a u gymu  
   Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Topic: trcanje = muzika ?Posted: 18 Veljaca 2008 at 21:57  | 

| 

pitance jedno... 

koja je najbolja muzika za slusati dok trcis  ? ne mogu funckionirat dok je tisina, a u teretani stalno isti cd   stoga neki savjet sto slusati da "poletim" na traci     | 
 |
![]()  | 
 |

Zver  

Viden/a u gymu  
   Joined: 15 Veljaca 2008 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 16  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Posted: 18 Veljaca 2008 at 22:52 | 

| 

otkud mi znamo koju ti muziku volis,to sto se svidja nama nemora da znaci da ce se i tebi svideti i obrnuto 

| 
 |
| 

Ako ljudi ne vide dobrotu u tvom srcu,VIDECE GA NEBO!(nemoj da budes veliki,budu ogroman)

| 
 |
![]()  | 
 |

crystal planet  

Viden/a u gymu  

Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Posted: 19 Veljaca 2008 at 01:00 | 

| 

house za zagrijavanje neko lagano, trance za nesto zesce malo.... kaj se mene tice... 

| 
 |
| 

Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju. 

| 
 |
![]()  | 
 |

Mr G.  

Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Posted: 19 Veljaca 2008 at 08:46 | 

Sta filozofiras ![]() Reci sto mislis da je dobro pa ona neka odluci da li joj valja ili ne. Ja preporucam neki house-ic. ![]()  | 
 |
![]()  | 
 |

Zver  

Viden/a u gymu  
   Joined: 15 Veljaca 2008 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 16  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Posted: 19 Veljaca 2008 at 11:55 | 

| 

sta sta filozovifram,kako  moze neko da joj kaze sta da slusa,ukusi su razliciti nema tu odredjena muzika koja se slusa,slusas sta volis i sta ti se slusa mislim stvarno.... 

| 
 |
| 

Ako ljudi ne vide dobrotu u tvom srcu,VIDECE GA NEBO!(nemoj da budes veliki,budu ogroman)

| 
 |
![]()  | 
 |

xenic  

Viden/a u gymu  
   Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Posted: 19 Veljaca 2008 at 15:56 | 

| 

ajme al si nabrijan  pitala sam jer vise namam inspiracije, pa onako da cujem sto drugi slusaju pa mozda nesto novo isprobam  hvala Mr G.  
  | 
 |
![]()  | 
 |

Lega  

Pali po spravama  

Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903  | 

Post Options

Thanks(0)
      Quote   Reply

Posted: 24 Veljaca 2008 at 15:14 | 

Ako ljudi ne vide dobrotu u tvom srcu,VIDECE GA NEBO ![]()   E moj Zver ![]() xenic, ja sam se na techno house mixice i te seme navuko bas u teretani, a prije ih nisam mogo podnjet   isprobavaj, kombiniraj, bitno je da se tebi svidja tj. da se osjecas lezerno i veselo za trening, samo pazi da te neka glazba ne uspava (mene David Guetta uvijek u teretani umrtvi  )ak te zanima konkretno, sendam ti na PM nesto  | 
 |
![]()  | 
 |
    Post Reply  
   | 
  |
| Tweet | 
| Forum Jump | Forum Permissions  ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum  | 

Topic Options

Post Options
 Thanks(0)

? ne mogu funckionirat dok je tisina, a u teretani stalno isti cd 
 stoga neki savjet sto slusati da "poletim" na traci 

Zver wrote:

)