Trbusni misici |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
elai ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vozim sobni bicikl dva, tri puta tjedno po pola sata i idem na crobik dva puta tjedno (sat vremena), a vjezbe snage i trbusnjake radim kod kuce (imam par sprava i utege). Visoka sam š65 cm i imam 58 kg, momentalno sam na dijeti (tek cetvrti dan) koja se nalazi na ovim nasim stranicama, cilj dijete je sacuvati misice i izgubiti masne naslage. Nadam se da sam na pravom putu, jer me ovaj slaufic oko struka strasno nervira.
|
|
ela
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Ako ima masnih naslaga onda treba provodit kardio aktivnosti. Trbusnjaci su jako mala stavka pri 'jacanju' trbusnjaka.
|
|
![]() |
|
elai ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
Kako da ojacam trbusne misice? Vjezbam i vjezbam, ali nakon poroda nikako da se vrate na ono od prije. Help!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |