New Posts New Posts RSS Feed - Kreatin
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kreatin

Post Reply Post Reply
Author
Mongo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mongo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kreatin
    Posted: 25 Travanj 2013 at 23:49
evo mene opet tu sam vec bio zbog navedenog naslova i eto imam dva pitanja

vec koristim kreatin tjedan i pol i mogu rec da je jeeee*en iako znam da je tek samo voda u misicima ali stvarno sam zadovoljan, i ipak sam odradio fazu punjenja i sad se odrzavam sa 5 gr poslije treninga i naravno sa glukozom i pijem od 2-4l vode dnevno
Vjezbe radim pravilno sa pravilnim disanjem i moze se rec nekakvim redosljedom, pravilno se hranim od 60-100 gr proteina na dan ovisi kako kad, kad sam u skoli jedem sunku od pilecih prsa nekad sa bijelim kruhom nekad sa integralnim ovisno dal ima integralnog u ducanu tad taj uzmem
Rezultati su mi dobri zasad ali me zanima ovo
U prvom tjednu sam radio sve iako sam prvih par dana imao upalu al neka i to je za ljude, napravio sam 7 dana fazu punjenja i tek se 8. dan odmorio i nastavio 
I sad me zanima jel ok ako radim svaki dan odnosno 6 dana u tjednu sve znaci ruke, noge, trbuh, prsa, leda itd svaki dan ili da rasporedim jedan dan ruke, jedan dan noge itd, jer sad trening od 60 min odradim doma i posteno se umorim da pravo kazem iako nemam sprava osim benca(iako to nije neka sprava) imam uteg od 10 kg, 5 sam odradio vec i dosta mi ga je dizat 30 puta samo gubim vrijeme
I jel mi moze neko dat stranicu neku di imaju vjezbe za doma za noge di god pogledam uvijek neka sprava jedino sta radim su zasada cucnjevi no i to pomaze dobio sam prijelaz neki i kvadriceps mi tvrd i onaj misic nad koljenom tvrd da nemoze tvrdji bit
eto ako neko ima vremena odg haha bit cu zahvalan :)
Back to Top
Mongo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mongo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Travanj 2013 at 18:48
itko, bilotko?
Back to Top
ivan33 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ivan33 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Travanj 2013 at 18:00
Trebas si sredit prehranu tako da ako imas 70 kila recimo unosis 140 grama proteina.. znaci na svaku tvoju kilu 2 gr. Ako ne mozes stvarno ne znam kakvi ce ti bit rezultati s unosom od 60 do 100 grama dnevno i dali ce ih uopce bit, prehrana ti je jako bitna. Potrudi se da je sredis. :)

Sto se tice treninga ne mozes svaki dan radit sve.. mora ti bit rasporedjeno npr 1dan: prsa i triceps, 2 dan: biceps i ledja, treci dan noge, i cetvrti dan ramena, listovi i trbuh.. mozes procitat sve ovdje https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Vodic-pocetnici.aspx
Posto si pocetnik prvo prouci osnove https://www.fitness.com.hr/forum/fit-faq_forum23.html 

Za rast misica potrebno je dizat sto teze utege. Ne treba ti bezbroj ponavljanja sa lakim utezima, tako misici nece rast. Kreatin ti samo pumpa vodu i to ti ne treba.. radje novac koj dajes za kreatin davaj u prehranu, kupi si neke teze utege, procitaj osnove koje sam ti dao, prouci i kreni :) ako nemas novaca za utege radi zgibove, sklekove itd.. imas dovoljno vjezbi na izbor.

Sto se nogu tice, a da sto vise vozis biciklu? :) to je najzabavnija vjezba nogu. Ja osobno ne volim mocne noge, sasvim mi je svejedno za njih, ali opet ne zelim ih zapustit i to nebi bilo dobro, tako da mi se bicikl cini sjajan izbor.. na site-u vecina trenira noge, pa nek te oni savjetuju

Edited by ivan33 - 30 Travanj 2013 at 18:06
Back to Top
Mongo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mongo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2013 at 22:22
Prije kreatina sam imao 57 kila , sad na prazan trbuh 62 kile vjerujem da je to samo voda no mora biti nesto i ciste misicne mase jer dosta pravilno jedem nejdem vise u mcdonalds i ta sranja nego svaki dan jaja, posni sir, sta za rucak uvijek je zdravo nikad ono masno i vjerujem da je do 100g svaki dan no nisam siguran  nisam nikad izracunao

od vjezbi radim vecinu toga sta sam procitao radim cijelo tijelo, u tjednu imam odmor od 1-2 dana, prvi tjedan sam radio sve, i citam po netu da netreba sve vjezbat pa cu se drzat toga te raspodjele jedan dan ovo jedan ono itd

Stim kreatinom nikad na kraj, neki kazu da cu se ispuhati neki da ce pola ostat nego cak kaze kako sam cito po stranim forumima uopce nece nista otic neznam kome vjerovat pa cu nakraju vidjet sam to... 
ma kazem kupio brat za nogomet i rekao mu trener da mu netreba i dao meni i reko aj da probam pa cu vidjet ima li ista od toga i citao sam o kreatinu 3 mj po forumima svasta sam se i nacitao pa eto ako netko zna konkretan odgovor...

Na biciklu sam stalno znam se vozit po 5 sati dnevno no i ne jaca mi bas noge tj prije nije valjda jer nisam dosta proteina unosio pa nije nista moglo ni nastat sad cemo vidjet :)

Edited by Mongo - 02 Svibanj 2013 at 22:24
Back to Top
Mawi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mawi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2013 at 13:09
Kreatin je sranje-nije ni jeftin bas a nije ni skup prestanio ga koristit nekoliko mj i vidit ces da da je bzvz.uglavnom njega svi koriste danas ko i gainere jel nemogu dobiti  masu pa prcaju svakakva sranja ko i hormone rasta i jos toga.netrebaju ti sve te silne sprave da bi imao dobre rezultate.treba ti dobar san-kvalitetna prehrana-plan vjezbanja a onda tek suplimentacija.99 posto suplimenta danas je crap zivi.ako imas dobru bench klupu sa noznom ekstenzijom i cvrste konsatrukcije i sobni bicikl onda imas sve sto ti treba.morao bi jos nabavit utega bar da imas 100kg.sto se tice nogu ja u svojoj teretani rijetko vidim ekipu da radi trening za noge svi su usredotoceni na gornji dio tijela.ja noge redovito radim 1 srednje jos pa imam ogromne misisave noge.ako zelis masu nekakvu savjetujem neki gainer po mogucnosti od weidera jel ostalo su sranja.ako sta te jos zanima pitaj u box.imam svoju mini teretanu koju i nekoristim bas,izradujem planove,prehrane i treniram.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2013 at 21:43
Originally posted by Mawi Mawi wrote:

Kreatin je sranje-nije ni jeftin bas a nije ni skup prestanio ga koristit nekoliko mj i vidit ces da da je bzvz.uglavnom njega svi koriste danas ko i gainere jel nemogu dobiti  masu pa prcaju svakakva sranja ko i hormone rasta i jos toga.netrebaju ti sve te silne sprave da bi imao dobre rezultate.treba ti dobar san-kvalitetna prehrana-plan vjezbanja a onda tek suplimentacija.99 posto suplimenta danas je crap zivi.ako imas dobru bench klupu sa noznom ekstenzijom i cvrste konsatrukcije i sobni bicikl onda imas sve sto ti treba.morao bi jos nabavit utega bar da imas 100kg.sto se tice nogu ja u svojoj teretani rijetko vidim ekipu da radi trening za noge svi su usredotoceni na gornji dio tijela.ja noge redovito radim 1 srednje jos pa imam ogromne misisave noge.ako zelis masu nekakvu savjetujem neki gainer po mogucnosti od weidera jel ostalo su sranja.ako sta te jos zanima pitaj u box.imam svoju mini teretanu koju i nekoristim bas,izradujem planove,prehrane i treniram.

ti bolje da obrišeš ovaj svoj post jer toliko sr*nja napisanih u jednom postu nisam vidio vec nekoliko godina a imam dovoljno iskustva iza sebe da to mogu rec.

ako nadjem vremena i ostaviš ovaj post rašclanit cu svaku tvoju recenicu i objasnit ti da je to što si napisao - neistina.
Back to Top
Mawi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mawi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2013 at 22:53
u principu neprljam obraze lapanom poput tebe:)
Back to Top
Zvonimir Brle View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zvonimir Brle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2013 at 22:55
Mawi ja neznam kakav si ti privatni trener , al brate nemoj takve gluposti pricati !
Back to Top
Mawi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mawi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2013 at 23:16
vjerojatno onakav kakav ti nikada neces biti!!!
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2013 at 23:36
Mawi, bilo bi zanimljivo cuti zašto je najbolji Weider, koji uglavnom kupuje jeftinije supstance,i ako nije prisiljen zbog patenta, proizvodjaca niti ne spominje, itd... Vjerojatno citatelji foruma znaju da skoro niti jedan od marki supplemenata ne proizvodi ništa, samo kupuje i pakira, možda pomiješa prah u kombinaciju koja je "supercharged", bljak. Kad bilo koji od tržišnih marki pocne pricati o svojem labu i istraživanju, me ulovi grc smijeha ili plac od tuge koliko ljudi o toj industriji nema pojma i sve im vjeruje. Cak i isti whey prah kupuju od par proizvodjaca, gdje je koliko para toliko muzike, od koncentrata pa do biološki aktivnog wheya sa gluthationon, itd, od krava koje pasu na pašnjaku i nema dodanih hormona, antibiotika, itd. Pa zar se nitko ne pita, zbog cega Pfizer, Roche, Merck,Bayer, itd giganti, ne prodaju niš od toga pod svojim imenom? Pa samo najmanji od njih ima istraživacki tim i labove 10 puta više od SVIH svjetskih proizvodjaca-marki supplemenata zajedno. Weider gainer, Mawi, ti se je li voliš šaliti??? :))
Back to Top
Mawi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mawi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Svibanj 2013 at 00:00
Weider je dobar,ja sam ga koristio i to je jedina firma koju sam uzimao prije sad mi je sve u prehrani.takoder znam za dosta ljudi koji su uzimali anabolic pa su bili zadovoljni i kod mene se jako puno proda weider proizvoda
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.