Fit 2013 - Dalila |
Post Reply ![]() |
Page 123 25> |
Author | |
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 06 Kolovoz 2015 at 09:30 |
Pozdrav staroj ekipi i svim novim fitovcima....
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://imageshack.us/i/exrpKpSoj
![]() Edited by dalila - 06 Kolovoz 2015 at 09:06 |
|
![]() |
|
njubez89 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2013 Status: Offline Points: 18 |
dalila ti si fkt napravila preobrazbu na bolje, svaka cast, samo naprijed :)
|
|
![]() |
|
ajme... kako kasno palim i kako sam neaktivna ovdje :) Hvala vam.......
![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
[
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Sretan Ročkassssss! :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Sretan rođendan draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Odlično! Drago mi je vidjeti da imaš motivacije ! RAZBI DALILA!
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Evo, ja polako posložila plan treninga i prehrane, ali nikako da ozdravim skroz da bi se osjećala spremnom za neke veće napore. trenirati sam počela, ali ništa kardio i ništa gym, samo body weight vježbe zasada. Hranu pročistila, ali nebi još prenisko sa kcal... Prehlađena sam već 2 tjedna i slaba, očito su mi kozice skroz uništile imunitet. Sada polako izgraditi to nazad i odmoriti kako treba, Uglavnom, upale mišića i od body treninga...tako da kad krenem opako, trebalo bi biti dobrog efekta.... samo sam nestrpljiva :)
|
|
![]() |
|
;) Ali nisam luda...100% je nije bilo :D
Uglavnom, imala sam noćnu moru...da se počinjem debljati, nadam se da ću koliko toliko moći prehranu posložiti sada...dok ne mogu još trenirati kako spada... jer ću inače poluditi ;)))
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
evo je dalila
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Nisam većinu ovoga niti vidjela ;) Nisam bila ovdje mjesec dana...i duže... :) Očito...
Uglavnom, prebolila upalu grla, mokraćnog mjehura i vodene kozice.... Iver, proučiti ću što si postavio... iako je najveći problem moj usporeeeeeniiii metabolizam...puževim korakom se krećem..... |
|
![]() |
|
ma no, pregledala sam pitanja i sve je to uredu, ali s obzirom da se bavim korisnickim studijama kojekakvim mislim da svakako treba ukomponirat s bar još 2,3 metode. Uvijek za, imas 1,5 mj da nađes ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
iver ![]() Mixa shakeove ![]() Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Ne nužno, ali su naravno neke pretrage dobrodošle, rekao bih i potrebne. Suzdržana, hmmm, jesi vidjela bolje? Ako te jako zanima, mogu potražiti, mislim da ovu knjigu negdje imam 2 kom... Samo treba potražiti gdje.
Edited by iver - 22 Veljaca 2014 at 15:52 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
iver ![]() Mixa shakeove ![]() Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Crni Petar :). Imaš ga već godinama, i 10 možda, po raznim knjigama. Ne znam izvorno tko je počeo, ima puno verzija, mada nisu velike razlike. Ja sam osobno prvi put vidio u Metabolic Typing Diet (memorija?) ak se dobro sjećam. Mlada dama odobrava ili ima primjedbe?
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 25> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |