Pocetnik - Program i prehrana |
Post Reply ![]() |
Author | |
dodoonn ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Prosinac 2012 Location: Pazin Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Prosinac 2012 at 17:09 |
Pozdrav,
Ovako ja sam pocetnik koji trenira nogomet 4 puta tjedno,dodatno jos 3 puta igram futsal i 2 utakmice (juniori i seniori). Imam 17.5 godina,170 i 60kg. Ovako treba mi neki kucni program i prehrana za trbusne,biceps i prsa po mogucnosti. Evo jedna 2 moje slikice kako je to zasad. ![]() ![]() Edited by dodoonn - 10 Prosinac 2012 at 17:11 |
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj ce ti trbušni, to imaš a njihov izgled ti je genetski uvjetovan tako da what you have is what you have, a vide se odlicno, da bar ja tak mogu, nikad nije dobro raditi samo odredjene mišice, najbolje je sve vježbati po nekmo od sistema(full body, upper lower) al ako hoceš prsa i biceps radi hrpu sklekova, zgibova i propadanja (dipsa) prvo sa težinom tijela a kasnije sa utegom i bilo bi dobro da zgibove radiš na debelim ruckama jer ti ktao i podlaktice brutalno rade i bicepsu pomaže, to su ti majka vježbe za koje ti ne treba oprema, a to su zakon vježbe i ako hoceš povecati masu moraš jako puno i zdravo jesti
|
|
![]() |
|
dodoonn ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Prosinac 2012 Location: Pazin Status: Offline Points: 9 |
Evo jedno pitanje..Da dnevno radim 5X30 sklekova; 5x50cucnjeva; 5x50 trbusnjaka koliko bi se osjetio napredak u 30 dana ?
Da probam izmjernit opseg struka,prsi,ruke i onda nakon 30 dana opet izmjerit.Jel bi bilo napredka bar 1cm u ruci i do 2-3 u prsima ?
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
cemu rok od 30 dana?
|
|
![]() |
|
Stavio sam bezveze.Onda da si mogu malo izracunat.
|
|
![]() |
|
jelava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
neznam cemu trbušni ... Prsa bi po meni trebao i biceps / tricpes . Mozes na masu isto :) To je dugotrajan proces nema toga što se moze preko noci ;)
|
|
![]() |
|
Prsa i biceps da sigurno.
Znam da je dugotrajno,ali opet se polako vidi neki napredak.
|
|
![]() |
|
jelava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
samo ti radi i bit ce sve 5 ;)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |