New Posts New Posts RSS Feed - Proteini, skidanje sala i tak to
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Proteini, skidanje sala i tak to

Post Reply Post Reply
Author
Mike View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mike Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Proteini, skidanje sala i tak to
    Posted: 19 Studeni 2012 at 23:21
Imam par pitanja. Totalni sam pocetnik kaj se tice teretane. Dali cu se udebljati ako pocnem uzimati proteine kao nadomjestak hrani pošto sam u studentskom domu i dosta slabo jedem, a prije neka 2 tjedna sam krenuo u teretanu najviše zbog toga da bi do ljeta izgubio salo sa trbuha (znam da nije moguce samo to, ali to je glavni cilj). Inace imam 80 kg, visok 178. Ovo pitam iz razloga jer sam naišo na par stranica da su se ljudi dosta udebljali od proteina,

Trenutno trcim 2 km prije i poslije treninga, a izmedju vecinom radim trbušnjake i malo ruke, noge, prsa, ramena... Još ni neznam sve vježbe. Kakav trening bi mi preporucili?

I zadnje, dali ima kakav jednostavniji plan prehrane koji mogu sam na rešou napraviti jer mi je dosadilo svaki dan jesti isto, ali da netrebam dugo kuhati jer nemam niš osim rešoa, tavice i par lonaca?! U zadnjih 5-6 mjeseci skroz sam izbacio ugljikohidrate, tu i tamo pojedem nešto od voca, vecinom jedem 2-3 puta na dan, uglavnom meso, povrce jaja i posni sir. Ponekad se zaleti koji babmus i domaci štrukli, ali jako rijetko, možda jednom mjesecno dok je neka feštica. I moram napomenuti da sam od pocetka godine došao sa 100 kg na ovih 80 i ocu biti faca ko prije 8-9 godina kad sam trenirao atletiku Big smile
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Studeni 2012 at 23:44
znaci od proteina se deblja, a UH si izbacio zašto? pretpostavljam da i oni debljaju..šta nam onda ostaje- masti. Od njih se misliš ne deblja Bit je da ne bi trebao izbaciti niti jedan nutrijent nego sve izbalansirati. Može se sve i s jednom tavicom evo primjera jelovnika forumaša https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page231.html
Što se tice proteina kao nadomjeska, primjerice whey možeš uzimat poslije treninga ali ni to nije nikakav cudotvoran napitak.. Udebljat se možeš jedino ako jedeš više nego ti je potrebno (bilo kojeg nutrijenta M;UH;P)- cista matematika
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Studeni 2012 at 08:11
Trciš 2km prije treninga, 2km nakon treninga i trening su ti trbušnjaci, malo prsannoge i ramena. Gle, moraš trenirati hardcore, moraš jesti harcore, da bi izgledao hardcore. Ovi treninzi mi se cine ko da si se došao malo zekati u gym. Po ovome što si napisao. Sorry. I jedi pobogu. Ako ne jedeš ne znaci da ceš smršaviti, ok...hoceš trenutno...ali jo-jo je cudestan. Promjeni prehranu i uživaj u treningu, možda iznenadiš i samog sebe :D
Back to Top
Mike View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mike Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Studeni 2012 at 12:21
Da znam sve to, nebi došao ovdje po savjet. Tongue Zato sam i pitao kakav trening bi mi preporucili? 
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Studeni 2012 at 15:52
Definicija:
https://www.fitness.com.hr/forum/miina-definicija-kako-se-izdefinirati_topic3234.html
Masa:
https://www.fitness.com.hr/forum/miina-definicija-kako-se-izdefinirati_topic3234.html
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.