Slatkiši - slatko - koliko? |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Author | |
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Ožujak 2011 at 22:25 |
ajme, gledala sam nekoliko njihovih klipova, ne kužim koji je njihov cilj, 'humor', poanta.. sve bi ih tako istriskala, uzduž i popriko.. ![]() ![]() al šta je, je, zgadi ti se sve.. ja sam se danas zmazala nutellom, i to pošteno..i mislim da ce mi se sljedecih nekoliko mjeseci okricat želuda na nju ![]() |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
![]() |
|
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da ce vam se slatko posle ovoga definitivno smuciti
![]() http://www.youtube.com/watch?v=jtRMjk7giEY Meni barem jeste...Sve mi se vraca na grlo kad gledam njihove klipove ![]() Elem, ja cak i nemam zelju za slatkisima trenutno jer sam uzasno naduvena u predelu stomaka, secer bi to jos vise pogorsao samo :/ |
|
![]() |
|
primarnazz ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
spremno docekujem domacicu i saumrolne i sve vrste slatkisa ![]() |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Ako vec ne možeš bez slatkog, riješi to ujutro ili prije/poslije treninga ![]() |
|
![]() |
|
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
hmmm dakle slatkisi.iako sam ih se poprilicno masu rijesila.i stvarno ih ne jedem cesto pogotovo kasno popodne i uvecer.al bez jednog nemogu iza rucka poist 2-3 rebra cokolade ili neku kockicu kolaca,nema sanse mos me zavezat za stolicu ja cu se opet dokopat toga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
a joj...palacimke sa nutellom, kremšnite, milka, ili jedmostavno biskvit...al strogo se trudim ne jesti, i ko bi reko, uspijevam...rijetko to jedem, bar za sada dok ne dodem do onog cega zelim
|
|
![]() |
|
buci-buci1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
![]() Uploaded with ImageShack.us A koju šaumrolu? Sorry na offtopicu, ali mozda se javi koji slobodan momak koji voli ugodno popunjene ženske osobe sa dobrim kuharskim referencama ![]() p.s.:datum na slikama nije tocan, nesto mi se fotic posundrao ![]() Edited by buci-buciš |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Uh rado bi probao koju...
![]() |
|
![]() |
|
buci-buci1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Hehe, na svu srecu moja stara to sama napravi ne moram je ni molit a onda se moram ubiti u njima jer su štrudle sa sirom nešto što teško mogu odbiti cak i na strogom režimu definicije
![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() Ja ih pak "moram" pec na Badnjak ![]() Ja i moja jezicina... ![]() ![]() Stoje jabuke, stoje kore za štrudlu u fridgu, a on mi svaki dan kaže "Ajme, kak su ti dobre one tvoje štrudle" ![]() |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
A ja krampogacice (one s cvarcima ljute
![]() raženi sad i vidim ih i jedva sam odolio.......ali stavljam ih na popis za prvi cheat day ![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Ja bi štrudle sad
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
U zadnje sam vrijeme relativno discipliniran osim kad stara napravi štrudle s sirom a taman dođem s treninga onda mi ne gine jedno 5 vecih štrudli
![]() Ako me neka kriza uhvati, odlucim da cu si ujutro to priuštiti i onda iscekujem da se što prije ustanem i srokam nešto slatko ![]() |
|
![]() |
|
*Ve* ![]() VIP clan ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
ako vec imaš potrebu za šecerom, onda ju radije riješi ujutro
![]() meni kad je kriza, pojedem jutarnju palacinku od zobenih i bjelanjaka sa dijabeticarskim šecerom.. koji ima 40% fruktoze.. to ni ne racunam kao junk, dobro dođe za punjenje jetre... naravno, ne pojedem toga tonu ![]() Božic - ako vec planiraš junkati za Božic, a htjela bi napraviti što manju štetu, možeš si cijeli ovaj tjedan prilagoditi tome.. Npr. uzmeš si cijeli tjedan smanjeni unos ugljica, i ubijaš se na treninzima, tj. radiš neko pražnjenje.. (bilo bi super ako bi mogla izdržati tih 5 dana na 0uh (povrce se ne broji kao izvor uh)).. poanta je u tome da se kao u tih 5 dana "isprazniš".. i onda je manja šteta ako se natrpaš šecerom nego u situaciji kad si vec puna ![]() |
|
XXL-Zagreb
|
|
![]() |
|
Lady_Y ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Listopad 2010 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 27 |
meni se cini nekako što duže ne jedem slatko.... manje imam potrebu za tim...
![]() a kad baš osjetim da mi fali slatko...ono,kad je kao kriza..ili tek toliko da si udovoljim želji, znam se "prevarit" s medom... a tek posni i med... mmm...koja kombinacija... mislim grijeh! ali nakon kojeg ne osjecam tolike posljedice kao nakon cokolade na primjer. ![]() samo... sada za Božic bit ce prava muka....kako odoljeti.... uh... ![]() javite se vi disciplinirani sa pokojim savjetima ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |