Apple iPad Tablet |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||||
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 05 Svibanj 2011 at 17:01 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
to stoji, ponajviše je touch mobitela ( da se ne moramo ispravljati ![]() ![]() |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
![]() |
|||||
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
||||
![]() ![]() ![]() viruj mi slabe su ponude qwertyja i obicnih mobitela. qwertyje sam i gledala al stvarno slab izbor . |
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||||
Kako za koga ![]() što se tice centara, izlažu ih upravo zbog njihove popularnosti! ima i obicnih, plus uvjek možeš uzeti touch sa qwerty tipkovnicom Edited by Iluvatar |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
![]() |
|||||
||||
pihhh pa i nema ih bas,isla neki dan gledat po centrima i sve sami TAc mobiteli. |
|||||
![]() |
|||||
||||
sve usporilo? i ako vec pišeš kako se cita prije je tac nego tac ;)
p.s na svu srecu imaš hrpu mobitela sa fizickim tipkovnicama pa rokaj ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
mene zivciraju ovi novi mobiteli.iz samo jednog razloga sta su svi na tac!ide mi na zivce sta nemam osjecaj tipkica.probala sam ih masu za pisat i za koristit i iskreno nikako mi se ne sviđaju.iako pojedini imaju lipe mogucnosti,nekad mi se cini da se s tom tac tehnologijom sve usporilo
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Walthour ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Svibanj 2011 Location: United States Status: Offline Points: 1 |
||||
A baš su prozirni, samo pare hoce likovi - da im se bar odbije o glavu takva politika Edited by Walthour |
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
Oprosti ako ostanem ne impresioniran ovim forsiranim isfuravanjem popularne psihologije Inace, vidiš da se sranje može napisati i ovako, a psovke ionako nisu potrebne |
|||||
![]() |
|||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||||
hahaha riknuo sam na tvoj signature
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
danijel1402 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
||||
![]() Al vratimo se mi tom iPadu - to je po meni PAD kvalitete u ponudi korisnicima, zato i prigodan naziv. Kod kineza ima isto cudo ali nije predstavljeno sa tolikom pompom, vec 6 mjeseci, a baterija malo krace traje nego ovoj flat touch nousb&flash kanti za smece ![]() |
|||||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
Isto s.anje drugo pakovanje |
|||||
![]() |
|||||
||||
nije gramaticki, just typing ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Bravo, još podebljaj gramaticki fail |
|||||
![]() |
|||||
danijel1402 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
||||
Ma likovi cekaju ispred kamiona kao oni u Haitiju nakon potresa ![]() ![]() Da znam, nije ni mjesto ni tema za tu rasparavu, ali morao sam to napisati ![]() Iance da zkaljucim, sarnje mi je taj iPod, vlekio sarnje! ![]() ![]() |
|||||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||||
![]() |
|||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||||
Nisam do sada znao da toliko briju na pare, skužih da ih svi mrze zbog toga, naravno postoje apple fanovi koji blijedo to sve obožavaju i prate. |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |