New Posts New Posts RSS Feed - Spirutein i Oriflame
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Spirutein i Oriflame

Post Reply Post Reply
Author
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Spirutein i Oriflame
    Posted: 13 Srpanj 2009 at 15:43
Originally posted by Kate Kate wrote:

Vidiš, vidiš. Evo, baš sam jutros citala neki clanak o sirutki(tekucoj) i to iz neke strucne knjige o prehrani kad tamo piše nemaš boljeg izvora proteina od takve sirutke. Znaci, bila sam u zabludi?

možda je rijec cisto o terminologiji i krivo korištenim izrazima.

Sirutka, nusprodukt proizvode mlijeka - puna uh, malo p

Whey sirutke, industrijski dobiven produkt sirutke, malo uh, puno p

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Srpanj 2009 at 12:45
Vidiš, vidiš. Evo, baš sam jutros citala neki clanak o sirutki(tekucoj) i to iz neke strucne knjige o prehrani kad tamo piše nemaš boljeg izvora proteina od takve sirutke. Znaci, bila sam u zabludi?

Zahvaljujem na linku, odmah se bacam na citanje i javim se za eventualne dodatne konzultacije.
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Srpanj 2009 at 09:31

Dobro, gle, procitala sam na ovom portalu informativno o wheyu. Ali, nikad nisam uzimala nikakve proteinske dodatke, jedino šta mi se prehrana bazira na stvarno dosta proteina, a prije sam znala nabavljat od jedne žene domacu sirutku koju sam kupovala skupa s njezinim domacim svježim sirom(garantirano od obranog mlijeka, stvarno su se svi doma žalili kak je posan, da im je to prelagano )

Nadam se da ti je jasno da ta domaca sirutka nije isto što i whey protein? Tj. sirutka je puna UH-a i siromašna P-ima.

I sad, ta mi sirutka više nije dostupna, pa bih si htjela uvrstit u prehranu zamjenu za to, dakle whey ili slicno, a nemam pojma koliko i kako se uzima, makar vjerujem da je to individualno. Dakle, koliko i kako bi ti preporucio jednoj stvarno mršavoj curi koja trenira radi izgradnje i ocuvanja kvalitetne mišicne mase?

A da baciš oko na ovu temu?

dopunski proteini i zene

Edited by ThornOfFaith
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Srpanj 2009 at 08:28
Dobro, gle, procitala sam na ovom portalu informativno o wheyu. Ali, nikad nisam uzimala nikakve proteinske dodatke, jedino šta mi se prehrana bazira na stvarno dosta proteina, a prije sam znala nabavljat od jedne žene domacu sirutku koju sam kupovala skupa s njezinim domacim svježim sirom(garantirano od obranog mlijeka, stvarno su se svi doma žalili kak je posan, da im je to prelagano )
I sad, ta mi sirutka više nije dostupna, pa bih si htjela uvrstit u prehranu zamjenu za to, dakle whey ili slicno, a nemam pojma koliko i kako se uzima, makar vjerujem da je to individualno. Dakle, koliko i kako bi ti preporucio jednoj stvarno mršavoj curi koja trenira radi izgradnje i ocuvanja kvalitetne mišicne mase?
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Srpanj 2009 at 21:05

cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom [/QUOTE]

A eto, meni uvik zapne za oko neka glamurozna reklama.
Makar, Spirutein moš kupit jedino u ljekarni, pa mu to valjda daje nekakav kredibilitet?[/QUOTE]
A šta misliš zbog cega se u ljekarnama ne prodaje whey? Odnosno whey također možeš kupiti samo na određenim mjestima.

Mislim na stranu sve, meni je dovoljno procitati neciju deklaraciju na proizvodu i sve mi je jasno
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Srpanj 2009 at 20:32
[/QUOTE] cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom [/QUOTE]

A eto, meni uvik zapne za oko neka glamurozna reklama.
Makar, Spirutein moš kupit jedino u ljekarni, pa mu to valjda daje nekakav kredibilitet?
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Srpanj 2009 at 19:22

Ne znam, mene sa svih strana obasipaju s tim.

cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom
Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Srpanj 2009 at 16:14

Nemoj se obracati na spammere...vjeruj jedino onima koji su taj proizvod isprobali (ali ne na reklami)
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Srpanj 2009 at 15:33
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Srpanj 2009 at 12:10
  Nismo culi.....
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Srpanj 2009 at 10:12
cula sam za dva nova proteinska napitka-Spirutein(razni okusi može se nabavit u ljekarnama) i Oriflame Wellness shakeovi. Jeste culi za to i bi li netko preporucio?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.