što koristite od dodataka prehrani? |
Post Reply | Page <1 3536373839 41> |
Author | |
-TriP-
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2012 Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm..probao sam piti gainer i nisam imao nikakve rezultate,onda sam prešao na whey i više mi paše a i vidi se nešto. Umjesto gainera si zdrobim zobene,orašaste plodove,žlica kikiriki maslaca,30g wheya i mljeko,i to pijem vecinom ujutro,a nakon treninga whey+dekstroza. Kazein sam mislio uzeti tako da nemoram toliko cesto tamanit posni sir jer mi ga nije lako pojest pošto nisam baš neki ljubitelj sireva. a preporucuju ga pojest prije spavanja. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm istine ima u ovome , to je takodjer oko 50 g proteina iz whey-a dnevno. Inace ne volim beskorisnu masu i dobivanje masnoca , ali me pukne kad vidim koliko vježbam i koliko pazim na prehranu ( i ja ponekad jedem šta ne treba ) stvarno poludim. Ne želim više biti ovako mršav !
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imamo isti problem, mada meni fali još kojih 7-8 kg ali apsolutno nikako do tih kila. Za razliku od vecine kojima izvrsno funkcionira whey + dekstroza, meni funkcioniraju samo gaineri, i vjerujte mi, probao sam SVE, osim anabilika :) Ja sam trenutno završio sa ovim: http://www.usn.co.uk/product/detail/HyperBolic-MASS-2kg/63 Uzeo sam pakovanje od 6 kg, traje 1 mj, dobio 3 kg , ali i poprilicno snage! Preporucam! Prehrana je 6 obroka dnevno, plus 3 puta gainer, 100g praška i 3-4dl vode u svakoj mjerici. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja sad isto razmišljam dali da uzmem ili ne
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj ni razmišljat, prvih mj dana piješ po 150g dnevno, nakon toga 300g, ako uzimaš s vodom dnevni unos ti osigura oko 1100 dodatnih kcal, s mlijekom oko 1600, i jako je zasitan!! |
|
Ivano
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2012 Location: Split Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Whey protein
Kreatin monohidrat Kofein |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey, omege, multivitamini, glutamin, BCAA
|
|
marko23
Cita FAQ Joined: 29 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav...
Igram nogomet i idem u teretanu 4 puta tjedno. Pijem Mutant whey koji se pokazao kao odlican protein. I vec nakon mjesec dana pridržavanja prehrane i Mutant wheya, vide se rezultati. Treniram 2 puta dnevno, u teretani izmedju 12h i 15h i navecer poslje 18h sam na nogometu i tako svaki dan. Poslije svakog treninga popijem 2 mjerice Mutant wheya. Htio bih dobit još oko 5 kilograma pa sam razmišljao narucit gainer Mautant Mass i piti ga paralelno sa wheyem. Kad bih narucio gainer uzimao bih ga ujutro sa zobenim pahuljicama i poslje treninga u teretani, a navecer nakon nogometa bih uzimao whey . Pošto nemam nekog prevelikog iskustva sa suplementima, zanima me dali ova kombinacija gainera i wheya ima smisla? Zahvaljujem! :)
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Imam jedan problem , na vreci od gainera mi piše pola mjerice = 100 g , a ja kad sam vago ispadne dosta manje ?
|
|
Remind
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreatin mono, multi vitamin, omega-3.
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey,multi,omega3,metabolon,kreatin,amino
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obican whey.. Kolko vidim cega sve koristite zavrti mi se u glavi, je li korištenje svih tih stvari neophodno ili se može i bez toga? jer sam zdrav ko dren, pa predpostavljam da mi ne treba vitamina
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
svakome treba vitamina ,ali imas pravo,uz pravilnu prehranu ovo nije nuzno,ovo je samo pomoc
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
gdje se može dati testirati neki protein? Pricalo se o prevarama i ja sam kupio sa njuškala od myproteina kozji od 2.5 kg u originalu..e sad,zvao sam covjeka sa drugog broja i rekao je da sve ispod 5kg prepakira,pa mi je to sumnjivo..
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
to kod onog iz zg sta na rinfuzu prodaje ili ?
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
da od njega
|
|
Post Reply | Page <1 3536373839 41> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |