Sretan Božic i Nova 2010 |
Post Reply ![]() |
Author | |
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Prosinac 2009 at 19:16 |
nadam se da ovaj post nije problem sto je postavljen ako je molim da se obrise....
zelim vam samo svima od srca pozeljeti sve najljepse za bozicne blagdane...ja odlazim na godisnji tako da men nece biti i necu vam moci na vrijeme pozeljeti...... veliki pozz od goge ![]() ![]() ![]() |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takoder tebi i svima sve najbolje
![]() |
|
![]() |
|
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
tnx stari ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
lijepo od tebe Gogo, želim i ja tebi kao i svima ostalima najljepše božicne blagdane koje si možete zamisliti
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Gogo, želim ti sve najbolje!
![]() (ostalima u pravo vrijeme ![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Ehej Gogo, jako lijepa gesta!
![]() Mislliš ti na nas ali i mi na tebe ![]() MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR ![]() |
|
![]() |
|
kad ste mio dragi i super moram onda misliti na vas....lijep pozzzzz
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |