Sa koliko ste vi godina poceli u teretanu |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2010 at 08:30 |
|
Pitanje jednostavo...
Ja sam poceo sa š4, al licno smatram da bi trebalo da se saceka do š7 - š8 zbog nivoa tesosterona i razvijenosti muskulature. Tako da nezavisno o trudu neko mladji ne moze razviti velike misice. Vase misljenje |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š7.god.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š4
pa s malim stankama, odlaženjima, vracanjima....al ajmo rec da sam zadnje 2 god. prilicno ozbiljna, u to vrijeme pamtim samo jedan cijeli tjedan odmora prije par mjeseci :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sa š7.god. sam poceo u teretanu, a sportom se bavim valjda od 8.god.
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E,i da....zapravo je postavljeno pitanje u prvom postu :)
Mislim da nije potrebno cekati, samo da bi ti treninzi trebali možda bit malo lakši, ne forsirat težine...možda više razvijanje snage na bodyweight vježbama |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zeka, da li si se bavio kakvim sportom prije teretane?
S Gym_girl se slažem - za pocetak bodyweight vježbe .. znaci vježbe s težinom vlastitog tijela (zgibovi, sklekovi, cucnjevi i sl.) |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma može krenut odmah sa teretanom, nece ga ona sprijecit u razvoju, ja sam poceo sa nešto manje od š5 godina trenkat pa sam svejedno izrastao na š85-6 i još rastem |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ja sam poceo utege sa š4.. i sa nekih š7 mi je rast stao na š80.. a pred š i pol god sam bio na rehabilitaciji koljena u Lovranu, i tamo me rastezali svaki dan i narasao jos š cm morat cu opet se pocet rastezat.. mozda koji cm jos narastem |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ranije sam trenirao plivanje dve godine, pa sam radio
bodyweight vezbe, pa kada nisam mogao da dobiijem neki uspeh u tome, presao sam u teretanu. Mada nema nesto mojih vrsnjaka u teretani a i kad dodju, nesto malo cackaju po spravama. Mogu reci da sam jaci od nekih starijih ljudi od sebe. Ali je prava stvar koja nervira su "macani" koji rade biceps pregib i benc, i bockaju gluteus... |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iskreno, formalno u teretanu krenula sam tek sa nekih 23 godine.
Oduvijek sam imala ekipu iz zgrade i bili smo totalni moving-frikovi od najranijih dana...pogotovo u proljece, ljeto i jesen kad smo nabijali loptu igrajuci odbojku, pa tzv. tenis-odbojku, granicara, badminton, tenis, a kasnije ko malo odrasliji teenovci meni najdraži baseball Po zimi sam osim redovitog tjelesnog u školi uvijek doma plesala u svom stilu, skidajuc koreografije sa spotova ili sam se ujutro ustajala na svoju omiljenu Tv-emisiju Morning Fitness (uglavnom dobar crobik) na njemackom sportskom programu DSF (Deutsche Sport Fernsehen) Tako da su teretana i plesni studio došli na red s faksom kad mi je od zdravstvenih tegoba i sjedenja-ucenja pocela patiti kralježnica. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S š4 godina.
Kate, šta je to tenis-odbojka? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izmišljotina moje ekipe Igrali smo tenis -tj. igru s pravilima i u stilu tenisa, ali bez reketa. Udarali smo na isti nacin veliku obicnu loptu dlanom ili podlakticom po terenu ocrtanom kao teniski al bez mreže. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E igro sam i ja to
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja... ;) i sa nogom isto to...samo je punooo teže....
e...a danas nema klinca za viditi na cesti... igralištu....šteta.... ;) |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
viđaju se na fejsu, boli ih patka
|
||
Mystique
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
krenula u teretanu sa š7 godina..
prije teretane u osnovnoj ternirala odbojku,kasnije kick-box te u srednjoj igrala odbojku za školu u š. i 2. raz. |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |