New Posts New Posts RSS Feed - Reakcija na savjete
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Reakcija na savjete

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 11:32
Originally posted by Pitbull Pitbull wrote:

Izgleda da vecina žena misli da ce imat biceps ko Arnold
ak uzme bucicu u ruke
btw. kaj te briga, ak te nece poslušat, njezin problem. Ti si
imala najbolju volju
 pa sad.. ja se iznenadim kad isto cujem i od muske strane! Nemaju samo zene predrasude
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 11:21
Izgleda da vecina žena misli da ce imat biceps ko Arnold
ak uzme bucicu u ruke
btw. kaj te briga, ak te nece poslušat, njezin problem. Ti si
imala najbolju volju

Edited by Pitbull
Back to Top
Asia View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Asia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 11:17
Baš sam to mislila...
samo tak mi je teško vjerovati da ima toliko zatucanih ljudi oko mene...
Moram priznati da se dosta puta moram posvađati,ili se radije ugriznem za jezik,kad mi pocnu soliti pamet, da što si ja mislim,da dižem neke utege i pijem praškove ko body builderica,da cu od toga izgledati ko muško,pa da ne treba jesti bjelancevine u svakom obroku,i šta ja znam kakvih sve nebuloza nisam cula!
ponekad poludim,i moram priznati da izbjegavam u zadnje vrijeme svaki razgovor o treniranju i hrani,jer me izluđuju ljudi koji se rade pametni,a nemaju pojma
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 11:05
Pa onda joj velis da ak je njoj bolja njezina UN dijeta i
zumbe da zakaj onda tebe pita za savjete i program prehrane
i vjezbanja kad ovo kaj ona radi ocito ima bolje rezultate
nego kaj si ih ti dobila svojim nacinom rada
Back to Top
Asia View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Asia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 11:00
Ne znam kako bi drugacije imenovala ovu temu,možda je vec gdje napisana,ako je, Zoki -popravi

Zanima me kako ljudi reagiraju kad im date savjete ,nakon što su vas naravno zatražili,o nacinu prehrane i vježbanja?
Evo,tipican primjer:
Moja prijateljica(ne previše bliska):
O,kak dobro izgledaš...dugo te nisam vidjela,baš si se stesala,kaJ si na dijeti,ili hodaš na fitness?
JOooj,ja sam se tak ugojila u zadnje vrijeme,daj mi neki recept,imaš kakav plan vježbanja ili dijetu?

I,ono,ja joj velim,pa mogu ti nešto poslati na mail,pa radim to i to..o.k.
pošaljem joj,i velim joj ako joj nekaj nije jasno nek mi piše ili me nazove ,pa joj objasnim.

Nakon nekog vremena se sretnemo,i pitam ju,ništa mi nije odgovorila,
ona veli:jooj pa ti uzimaš neki prašak(whey) pa to je za bodybuildere,i još imaš neke muške vježbe(?) sa teškim utezima ,pa ja se necu nabildati,imaš same bjelancevine,to ce ti uništiti bubrege,i tko uopce jede u 22 navecer,pa ti znaš da poslije š8 ne smiješ jesti,
ma meni je bolja ona UN DIJETA pa pocela sam hodati 2 puta na tjedan na zumba ples,i bude to o.k. do ljeta

I što reci na to?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.