Reakcija na savjete |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Izgleda da vecina žena misli da ce imat biceps ko Arnold
ak uzme bucicu u ruke ![]() btw. kaj te briga, ak te nece poslušat, njezin problem. Ti si imala najbolju volju ![]() Edited by Pitbull |
|
![]() |
|
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Baš sam to mislila...
samo tak mi je teško vjerovati da ima toliko zatucanih ljudi oko mene... Moram priznati da se dosta puta moram posvađati,ili se radije ugriznem za jezik,kad mi pocnu soliti pamet, da što si ja mislim,da dižem neke utege i pijem praškove ko body builderica,da cu od toga izgledati ko muško,pa da ne treba jesti bjelancevine u svakom obroku,i šta ja znam kakvih sve nebuloza nisam cula! ponekad poludim,i moram priznati da izbjegavam u zadnje vrijeme svaki razgovor o treniranju i hrani,jer me izluđuju ljudi koji se rade pametni,a nemaju pojma ![]() |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Pa onda joj velis da ak je njoj bolja njezina UN dijeta i
zumbe da zakaj onda tebe pita za savjete i program prehrane i vjezbanja kad ovo kaj ona radi ocito ima bolje rezultate nego kaj si ih ti dobila svojim nacinom rada ![]() |
|
![]() |
|
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Ne znam kako bi drugacije imenovala ovu temu,možda je vec gdje napisana,ako je, Zoki -popravi
![]() Zanima me kako ljudi reagiraju kad im date savjete ,nakon što su vas naravno zatražili,o nacinu prehrane i vježbanja? Evo,tipican primjer: Moja prijateljica(ne previše bliska): O,kak dobro izgledaš...dugo te nisam vidjela,baš si se stesala,kaJ si na dijeti,ili hodaš na fitness? JOooj,ja sam se tak ugojila u zadnje vrijeme,daj mi neki recept,imaš kakav plan vježbanja ili dijetu? I,ono,ja joj velim,pa mogu ti nešto poslati na mail,pa radim to i to..o.k. pošaljem joj,i velim joj ako joj nekaj nije jasno nek mi piše ili me nazove ,pa joj objasnim. Nakon nekog vremena se sretnemo,i pitam ju,ništa mi nije odgovorila, ona veli:jooj pa ti uzimaš neki prašak(whey) pa to je za bodybuildere,i još imaš neke muške vježbe(?) sa teškim utezima ,pa ja se necu nabildati,imaš same bjelancevine,to ce ti uništiti bubrege,i tko uopce jede u 22 navecer,pa ti znaš da poslije š8 ne smiješ jesti, ma meni je bolja ona UN DIJETA pa pocela sam hodati 2 puta na tjedan na zumba ples,i bude to o.k. do ljeta I što reci na to? ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |