Putovanja |
Post Reply
|
Page <1234 8> |
| Author | |||
The Phoenix
Fitness freak
Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 16:00 |
||
Ma nije nikakva glupost, ti si žena i nisi kvalificirana o tome pricat niti mozes imat iskustva kaj se tog tice s muške strane. Sigurno nisi po ceškoj škicala komade i razgovarala i družila se s njima.....bio sam par godina za redom tamo, i govorim na svom iskustvu i iskustvu dobrog dijela frendova s kojima sam bio i svaki put je isto, odgvorono to tvrdim.....
Talijanu mogu bit zanimljive hrvatice, ali on nije zanimljiv njima, bar normalnima
A svi, ali svi koji su bili u ceškoj ce ti rec da su cehinje tople i otvorene, vrlo draželjubive , natprosjecno. Edited by The Phoenix |
|||
![]() |
|||
soner_9393
Fit moderator
Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 15:53 |
||
Mislio sam na one cure što stoje uz cestu s natpisom free khmm ![]()
može i to, naravno! mek mi je prvi pao na pamet i kebab koji mi se stalno vrti po glavi ![]()
Hrvatski narod sramoti Jaca sa svojim engleskim jezikom i ostali clanovi vlade i hrvatskog vrha koji su nas doveli u ovu situaciju sa državom kakva je sad, a ne mi koji se želimo zabavit u Pragu. Mi smo najmanji problem u cijeloj prici. |
|||
|
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
zika
Fitness freak
Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 12:16 |
||
Joj, Phoenix, to je takva glupost ! Svaki stranac je zanimljiv, kad tu dođe Talijan misli kak su Hrvatice hebene cure, a to je jer je zanimljiv jer je iz Italije! Edited by zika |
|||
|
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
mesek
Pali po spravama
Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 08:34 |
||
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dadadadadada
ja sam bio i na onim fontanama i svagdje u pragu, nisam samo lokao... navecer sam se družio sa nekim londonderiima jer su ovi moji bili za k... al prek dana sam u vlastitom aranžmanu obilazio grad jer mi najbitnije vidjeti kako grad diše... tak i u telcu. al to nije bio maturalac |
|||
|
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
|||
davor23
The Boss
Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 08:33 |
||
|
Haha.. Neka neka.. Ja sam u tjedan dana u Spanjolskoj popio š0L
vodke Finlandia.. Nikad bolju pio, a bome nikad se ni toliko trovao..
|
|||
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
marcella
Viden/a u gymu
Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 08:30 |
||
|
znam da cete me sad razapet, ali samo o cugi i klopi pricate haha, odnosno alkoholu na maturalcu i to, meni je to totalni debilizam, cemu ici u cešku ili španjolsku kad cete svi biti toliko pijani da vam je svejedno jeste na nekoj livadi u zagorju iil u Pragu? nepotrebno trošenje novaca i sramocenje hrvatskog naroda...
|
|||
|
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|||
![]() |
|||
mesek
Pali po spravama
Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Listopad 2010 at 08:11 |
||
|
e, treba te nalupat, visit u meku i to... tak su i ovi moji s posla s kojima sam bio... odeš "u sprovadnice" ili kak je vec, u samom centru kraj stanice mustek.... pivnica iz š6. stoljeca, još visi uže za koju je prvi gazda objesio svoju ženu.. mislim da bi bio prevod kod carobnice... i tam uzmi rebra ili buncek, i nek te ne zbuni kaj kažu da su veprova! obicna svinjetina... i to i crno pivo i da vidiš!
a u ove disko pizdarije nisam išao, vec sam odabrao cabaret i polugole kokice
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
dajDaj
Cita FAQ
Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 22:47 |
||
da haha. btw nemoj izac van iz kluba sve dok ne kreneš doma mi smo izašli van na minutu cak se nismo ni makli s ulaza, vidjeli nas zaštitari da smo izašli stajali smo pored njih i kad smo htjeli nazad unutra nisu nas pustili . i u metrou se ne švercat! ja sam platila kaznu 700 kruna (malo više od 200 kn). uglavnom meni je bilo policije na sve strane cak mi je prijetio lik da cu u zatvor |
|||
![]() |
|||
The Phoenix
Fitness freak
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 22:17 |
||
|
Nisam mislio na lake cure, (iako neznam kaj si mislio pod lake) normalne cure sam mislio....jednostavno su takve, pristupacne, otvorene......
Edited by The Phoenix |
|||
![]() |
|||
soner_9393
Fit moderator
Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 21:54 |
||
karlovy lazne, jel tako? ja sam isto cuo da je rupa, al nema veze, glavno da je cuga jeftina i da nema žandara puno ![]() @ Feniks ak misliš na takozvane "lake cure", to me ne zanima, sam mi još fali da naucim hepatitis abecedu ![]() ![]() @ mesek tamo necu ziher jest povrce i meso, al ziher! prije ce bit to da cu visit u meku par puta dnevno i po kebabima![]() |
|||
|
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix
Fitness freak
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 21:20 |
||
Kak Mesek veli ok su, najbolje je kaj su jakoo, jako pristupacne, ne ko ove naše cure tu .Mi smo s klubom svake godine išli na natjecanja tamo i uopce nije bilo bitno dobit il zgubit, u ceškoj si uvijek u win-win situaciji , on the field or off the field![]() ![]() A sad brišem jer buju me cure ove razapele tu jer sam ih spomenuo ![]() |
|||
![]() |
|||
dajDaj
Cita FAQ
Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 21:11 |
||
|
ja sam ove godine išla u prag na maturalac. a onaj disko na pet katova - kao najveci disko u centralnoj europi, a ustvari je zadnja rupa, nemožeš disat unutra. i stavljaju šecer u sve, od pizze do salate
|
|||
![]() |
|||
mesek
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 19:29 |
||
|
e da... hrana u ceškoj je oke, ako te ne najebu na to da jedeš onaj kuhani kruh i zelje dinstano sa šecerom.... mlati po mesu i povrcu
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
mesek
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 19:27 |
||
cehinje su oke tak da ti u pragu bude dobro, još ako ubodete onu limuzinu i odete na parti s kokama
ali telc je grad od 6 tisuca ljudi koji je cijeli pod zaštitom unescoa i nije za provod |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
soner_9393
Fit moderator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 18:20 |
||
pih, hranit patkice, a tko ce mene hranit? ovo drugo je ok, jel ima žeMskih? kažu da su cehinje dobre |
|||
|
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
mesek
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11 Listopad 2010 at 17:25 |
||
u telcu budeš mogao hraniti patkice na jezeru, i pit pivo ua 6 kn al je to manje više to
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Post Reply
|
Page <1234 8> |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

zika wrote:
! Svaki stranac

mek mi je prvi pao na pamet i kebab koji mi se stalno vrti po glavi